Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
ha ez nekem szól (nem derül ki) akkor egyrészt nem tanulok nyelvet mobilról, másrészt a kérdésed sem értem teljesen. ha nem nekem szól, akkor uff.
-
rumos14
nagyúr
folytatódik az off.
1. igazad van
2. ha neked ilyen lejátszód van, kédrdezek: majdnem megvettem a zasszonynak egy ilyet, de amikor kipróbáltam, nem hittem el hogy ilyen rosszul látható a kijelzője. szabad ég alatt - borús időben - csak úgy láttam bármit is, hogy a kezemmel erősen takartam a fényforrást. tudom, hogy oled, de ez normális? -
rumos14
nagyúr
na tudtam én, hogy közelednek az álláspontjaink
a másik pedig, hogy neked - ahogy te írtad - minden szobában van egy mp3 játékos, szóval ez már eleve gyanús
én jobban szeretem a D-pad-et mint a joy-t, de a tapipadhoz képest mindkettő a mennyország.
az U2 pedig valóban egy közel tökéletes lejátszó a maga nemében, de ma már nem trendi. és mint tudjuk, több a trendkövető fogyasztó mint a racionális. -
rumos14
nagyúr
válasz
peterszky #13 üzenetére
hmm, nadrágon keresztül tekerni egy touchwheel-t... gratula ha neked sikerül.
számváltásnál ok hogy csak egy gombot kell mengnyomni, csak épp azt nem tudod, hogy pontosan hol is van az a gomb, mivel nem áll ki a lejátszó felületéből. én jobban szeretem a konkrét gombokat. -
-
rumos14
nagyúr
az általad leírtak a K3-ra megállják a helyüket, de a T9-nél nem. szóval a borzalmas mindkét lejátszó megállapításod sántít.
a T9-et én zseben keresztül nyomkodva használom, egyedül albumváltásnál kell elővenni 3/4 óránként, ez belefér. ilyen tapipados kelehetetlen divattermékeket (nekem az iPod is ide tartok) én sem tudnék használni.
amit a kiejlzőkről írtál, hát szerintem az általad használt iAudio U3 inkább ezt a szintet hozza, a T9 viszont napfényben is jól látható, nem pixeles. ezzel persze távolról sem az iAudio U3-at becsmérlem, mert k. jó lejátszó, de az általad leírtak alapján akkor te pl. miért nem maradtál a G3/U2-nél? ne mondd már hogy a flac meg a tökömtudja micsoda miatt váltottál. hanem kellett az újdonság
én sem fosom le a bokámat a színes kijelzőtől, de azért ez az album art dolog a tűéles kijelzővel akkor is mutatós, a videók is szépek rajta (természetesen 1,8-as kijelzőn nem nézek Gyűrűk urát...)
mindenzt kifejezetten a T9 védelmében írom le, mert amiket te írtál, egyszerűen nem igazak. a K3-at én is kipróbáltam, írtam is pár sort az mp3 topikban, nem tetszett.
természetesen továbbra is minden tiszteletem a tiéd, de nem értek egyet az általánosító megfogalmazásoddal.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
A T9 kapcsán ajánlom a nagyérdemű figyelmébe az általam írt tesztet is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Samsung két nagyon csinos MP3-lejátszóját, a K3-at és a T9-et.
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest