Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
ha ez nekem szól (nem derül ki) akkor egyrészt nem tanulok nyelvet mobilról, másrészt a kérdésed sem értem teljesen. ha nem nekem szól, akkor uff.
-
rumos14
nagyúr
folytatódik az off.
1. igazad van
2. ha neked ilyen lejátszód van, kédrdezek: majdnem megvettem a zasszonynak egy ilyet, de amikor kipróbáltam, nem hittem el hogy ilyen rosszul látható a kijelzője. szabad ég alatt - borús időben - csak úgy láttam bármit is, hogy a kezemmel erősen takartam a fényforrást. tudom, hogy oled, de ez normális? -
rumos14
nagyúr
na tudtam én, hogy közelednek az álláspontjaink
a másik pedig, hogy neked - ahogy te írtad - minden szobában van egy mp3 játékos, szóval ez már eleve gyanús
én jobban szeretem a D-pad-et mint a joy-t, de a tapipadhoz képest mindkettő a mennyország.
az U2 pedig valóban egy közel tökéletes lejátszó a maga nemében, de ma már nem trendi. és mint tudjuk, több a trendkövető fogyasztó mint a racionális. -
rumos14
nagyúr
válasz
peterszky #13 üzenetére
hmm, nadrágon keresztül tekerni egy touchwheel-t... gratula ha neked sikerül.
számváltásnál ok hogy csak egy gombot kell mengnyomni, csak épp azt nem tudod, hogy pontosan hol is van az a gomb, mivel nem áll ki a lejátszó felületéből. én jobban szeretem a konkrét gombokat. -
-
rumos14
nagyúr
az általad leírtak a K3-ra megállják a helyüket, de a T9-nél nem. szóval a borzalmas mindkét lejátszó megállapításod sántít.
a T9-et én zseben keresztül nyomkodva használom, egyedül albumváltásnál kell elővenni 3/4 óránként, ez belefér. ilyen tapipados kelehetetlen divattermékeket (nekem az iPod is ide tartok) én sem tudnék használni.
amit a kiejlzőkről írtál, hát szerintem az általad használt iAudio U3 inkább ezt a szintet hozza, a T9 viszont napfényben is jól látható, nem pixeles. ezzel persze távolról sem az iAudio U3-at becsmérlem, mert k. jó lejátszó, de az általad leírtak alapján akkor te pl. miért nem maradtál a G3/U2-nél? ne mondd már hogy a flac meg a tökömtudja micsoda miatt váltottál. hanem kellett az újdonság
én sem fosom le a bokámat a színes kijelzőtől, de azért ez az album art dolog a tűéles kijelzővel akkor is mutatós, a videók is szépek rajta (természetesen 1,8-as kijelzőn nem nézek Gyűrűk urát...)
mindenzt kifejezetten a T9 védelmében írom le, mert amiket te írtál, egyszerűen nem igazak. a K3-at én is kipróbáltam, írtam is pár sort az mp3 topikban, nem tetszett.
természetesen továbbra is minden tiszteletem a tiéd, de nem értek egyet az általánosító megfogalmazásoddal.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
A T9 kapcsán ajánlom a nagyérdemű figyelmébe az általam írt tesztet is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Samsung két nagyon csinos MP3-lejátszóját, a K3-at és a T9-et.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest