- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
Nem segített, csak elmélkedek. Gondolom van valami féle összefüggése ezeknek a dolgoknak. Ha van dual-channel szerverbe is és ecc és 1-es szintű hiba esetén memet lehet cserélni. Nem tudom. Csak kiváncsi vagyok. Ha tudod akkor légyszi mondd el.
Nem tuningolom sem a vidkarit, sem a procit(talán 20-30%), sem a memóriát.. Én a löket térfogatot tuningolom. -
Rover623
félisten
Arról nem is beszélve, hogy az Everest memóriabenchmarkjai köztudottan problémás holmik...
A késleltetés mérése pedig különösen mókás dolog...másként hogy is fordulhatna elő, hogy pl. a DDR2-1066 CL5 több összkésleltetést hoz össze (legalábbis nanosec-ben) mint a DDR3-1333 CL7?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged