Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
áááá, nem értem hogy lehet ezekkel a méretekkel HTPC háznak nevezni ezt. Látom előre gyártott házból nem lehet építeni, pici gépet. Én valami kis tápot keresek, tudna valaki. Szerintem az egyetlen lehetőség az egyedileg épített hát, táppal. Asszem nyáron összedobok egy kis lóvét, és megpróbálok építeni valami kicsit. Nem azért, de szerintem a mATX méretbe és 10cm körüli magasságba lehetne gépet suvasztani ha lenne olyan kicsi tápegység... Bár már gondolkoztam a házon kívüli összekötésen is...
Jevons paradox
-
Keem1
veterán
Tényleg ronda...
Vígasztal a gondolat, hogy láttam egy srácot ennél rondább, Thermaltake HTPC házzal, és még drágább is volt
Okosan összeválogatva tényleg kijön 100W-os fogyasztással? -
arty
veterán
- ronda
- sfx táp
ezekért eleve kiesik
az ára jólenne pedig."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
orbano
félisten
Legszívesebben beperelnék minden olyan céget amelyik htpc házként reklámoz nem ~430mm széles házakat...
A vér nem válik VAZZE!™
-
rudi
nagyúr
-
Ősember
őstag
az árához képest tényleg jo, bár nem tudom hogy a megoldatlan hdd hütéssel miért kaphatott ilyen könnyen különösen ajánlott minösitést
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
D.Orion
veterán
Ezüst színben egyrészről szebb az eleje, másrészről viszont még inkább úgy tűnik, mintha fogantyú lenne rajta. [link]
Nekem akkor is tetszik, bár sosem lesz ilyenem valószínűleg.
[Szerkesztve] -
őstag
szep haz. A melysege tenyleg sok picit, inkabb lenne szelesebb, mire bekerulnek moge a kabelek is...
Ezt miota lehet kapni nalunk? Mert januarban neztem, es sehol nem volt kaphato, pedig chieftec honlapon mar akkor is kinn volt, ha jol emlekszem (vagy az az elodje volt...).
Na mindegy, azert az antec nsk3300 sem rossz HTPC-nek. -
Ste
addikt
egyszerű házikó egészségesebb áron
az eleje tényleg csúnyácska -
macilaci78
nagyúr
Teljesen jó az ára: hasonló minőségű házakat sem kapni a nagyobb méretben sem olcsóbban. Nekem még tetszik is, egy 17''-os TFT mögé állítva, vagy alá fektetve el tudnám képzelni az íróasztalomon, de ha hazaegyek, lemérem a fókot, hátha ott is elfér...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Frenky87
aktív tag
Nekem nem jön be az eleje.... olyan, mintha fogantyú lenne (talán SP házban láttam olyat, aminek fogantyús a ''teteje'')
Viszont a 2.5''-os hely nagyon dícséretes /és az ára sem vészes a HTPC-k közt////
-
orangia
csendes tag
Nekem bejönnek ezek a HTPC házak. Valahogy se nem ronda se nem csicsás, olyan szolidan elegáns.
balhek.uw.hu -
Renwick
őstag
Amikor most a homeoffice konfigomat raktam össze, nézegettem ezeket a HTPC házakat (többek közt ezt is), de továbbra sem nagyon értem miért ilyen nagyok (leginkább mélységükben) ezek a cuccok.
A számomra ideális HTPC ház inkább legyen pár centivel magasabb (nem szégyen az, a nagyobb házimozi erőlködők sem véknyak), és vagy 10-20 centivel rövidebb. Vagy legyen ugyanilyen magas, de ne a mélysége legyen 44 centi, hanem a szélessége (ha már a Hi-Fi komponenseknél ekkora a standard szélesség)...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
X@b3e
addikt
Hát...Jobb, mint az előző, de nálam ez sem nyert. Nem igazán HTPC-hez illő ez az előlap IMHO.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
rudi
nagyúr
válasz BobChemistry #1 üzenetére
Az SATA-sakhoz pontosan ugyanolyan mint a 3,5''-osakhoz, az IDE csattalkozósakhoz meg 3-4000 Ft környékén kapható adapter.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
BobChemistry
őstag
a 2,5'' hdd-hez milyen tápcsatlakozó szükséges?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest