Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Az biztos, hogy sokkal jobban szólnak már, mint a régi notikban lévő cuccos. De a mélynyomó szerintem egy vicc, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy egy vékony laptopba épített valami normális mély hangokat adjon ki. Hogyha pedig "rendesen" tudna működni az a subwoofer
, akkor meg szerintem eléggé rezonálna tőle a laptop háza, ami elég érdekes lenne, és a winchesternek se feltétlenül lenne jó. Persze a puding próbája az evés
.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest