- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
Pedig hiddel... természetesen jött hozzá szoftverfrissítés is fel is raktam azon nyomban. Lehet itt hibáztam?!?!
#11Piftuka: annyira nem bánom a dolgot, mert gyak. másodlagos monitornak vettem, filmezésre, arra pedig tökéletesen megfelel! Az idő persze eldönti mennyire volt jó befektetés de egyelőre nem panaszkodom!
-
biscuit
aktív tag
Addig el sem jutottam... (mármint a különböző perifériák hozzáadásáig) Persze hirdeti, hogy töltsem le az LG appot és akkor nekem milyen jó lesz, mert kitárul előttem a tv világa, aztán aszondja, hogy ugyan csináljak már egy fiókot (ekkor egyszerre több kérdés merült fel a készítők édesanyjának hogyléte felől), mert anélkül biza nem fogom tudni kezelni (egy xiaomi telefonról beszélünk amiben ugye van IR is, szóval ha nagyon akarom, tudom enélkül is kezelgetni)! De hálistennek egy feature ami nagyon elnyerte a tetszésem, az pedig a korábban említett magic remote. Ez nagyban megkönnyíti a használatát (legalábbis amíg bekapcsolom és rányomok a hdmi bemenetre, ha nem épp azon lenne defaultban).
-
biscuit
aktív tag
Azért azt gyorsan hozzátenném, mint LG tv tulaj, hogy amit ők nyújtanak, az is bőven kevés ahhoz, hogy "használhatónak" lehessen nevezni a rendszerüket. Összevissza akad, rohadt lassú már a menüje is, igaz, amint elindítok egy alkalmazást, az többé-kevésbé működik, de engem nem győzött meg arról, hogy minden nap használjam (pedig csak a yt meg a twitch appokrol volt nálam szó). 55ös bx oledről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az LG okostévé rendszerére a jelek szerint van igény.
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest