Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
Pedig hiddel... természetesen jött hozzá szoftverfrissítés is fel is raktam azon nyomban. Lehet itt hibáztam?!?!
#11Piftuka: annyira nem bánom a dolgot, mert gyak. másodlagos monitornak vettem, filmezésre, arra pedig tökéletesen megfelel! Az idő persze eldönti mennyire volt jó befektetés de egyelőre nem panaszkodom!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
biscuit
aktív tag
Addig el sem jutottam... (mármint a különböző perifériák hozzáadásáig) Persze hirdeti, hogy töltsem le az LG appot és akkor nekem milyen jó lesz, mert kitárul előttem a tv világa, aztán aszondja, hogy ugyan csináljak már egy fiókot (ekkor egyszerre több kérdés merült fel a készítők édesanyjának hogyléte felől), mert anélkül biza nem fogom tudni kezelni (egy xiaomi telefonról beszélünk amiben ugye van IR is, szóval ha nagyon akarom, tudom enélkül is kezelgetni)! De hálistennek egy feature ami nagyon elnyerte a tetszésem, az pedig a korábban említett magic remote. Ez nagyban megkönnyíti a használatát (legalábbis amíg bekapcsolom és rányomok a hdmi bemenetre, ha nem épp azon lenne defaultban).
-
biscuit
aktív tag
Azért azt gyorsan hozzátenném, mint LG tv tulaj, hogy amit ők nyújtanak, az is bőven kevés ahhoz, hogy "használhatónak" lehessen nevezni a rendszerüket. Összevissza akad, rohadt lassú már a menüje is, igaz, amint elindítok egy alkalmazást, az többé-kevésbé működik, de engem nem győzött meg arról, hogy minden nap használjam (pedig csak a yt meg a twitch appokrol volt nálam szó). 55ös bx oledről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest