Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
1. ezt elismerem, jogos!
2. dolgok, amik egyszerűen nem működnek (nem kalóz win!), lassulások, bugok.. stb.
Illetve nézted mennyi folyamat dolgozik a háttérben, amikről igazából senki se tudja hogy micsoda? És itt most nem a "mindent megfigyelnek" összeesküvés-elméletekre gondolok (bár szerintem simán jóárasítják a piacon a user interakciók logjait). Persze, van pár plusz szolgáltatás, de bakker, pl. a win7 által futtatott folyamatok többszörösét látni.
Meg ezt a frissítés dolgot 30 év alatt se tudták megugrani.
Nem akarok sopánkodni, mert én is utálom, de kicsit furának tartom, hogy dobálózunk (mármint nem mi, hanem az emberiség) mindenféle nagy szavakkal, mint AI, BigData, meg ilyenek, de közben 1 uralkodó OS van a piacon, és az én nem látok nagy fejlődéseket. -
TomMusic
őstag
Az a baj, hogy nincs alternatíva. Ha meg mások mást akarnak csinálni, mindig a linuxhoz nyúlnak, akkor meg már inkább ez. Azért bízom benne, hogy egyszer a semmiből valaki előjön egy normális oprendszerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest