Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
"Némi adalékként megtudtuk, hogy az egér és billentyűzet támogatását a játékok esetében az adott fejlesztőstúdiónak kell kihasználni, tehát nem muszáj ezzel a lehetőséggel élni."
Röviden: minden marad a régi, majd az officeban lehet egerezni. Baromi félrevezető a cikk ileltve hát maga a bejelentés. Ez egyáltalán nem azt jelenti hogy minden pc szökevény vér isti majd egerezhet a cod 12. részében. Csak azt ami ps4 -en (is) megjelenés óta van: ha a fejlesztő akarja (word of tanks stb.) akkor lehetséges.
Pöttön ahogy mondod. Van egyébként, csak minimális számú és főleg multiplatformer / f2p
-
E770
aktív tag
Egerek és emberek azaz pontosabban így
-
Pöttön
őstag
Némi adalékként megtudtuk, hogy az egér és billentyűzet támogatását a játékok esetében az adott fejlesztőstúdiónak kell kihasználni, tehát nem muszáj ezzel a lehetőséggel élni.
Sony esetében ez már így volt a PS3-nál is, és így van a PS4-nél is valószínűleg, mert tudtommal ezek is támogatják az egeret, billt, csak játék nincs ami támogatná...
(PS3 esetében az UT3 támogatta is pl) -
Z10N
veterán
WindowsBox
-
haladó
tag
válasz
Döglött Róka #42 üzenetére
Nem másodszorra ez tény. Ezzel együtt egér után paddal fps-ezni inkább nem.
-
energy4ever
addikt
válasz
Döglött Róka #44 üzenetére
Ertem. De nem igy gondoltam. Azert mas egy gyari rendszer, meg egy teljes win 10. Jatekok, alkalmazasok telepitese, periferiak teljes koru kezelese, stb..
-
Döglött Róka
veterán
válasz
energy4ever #43 üzenetére
Akkor nem tiszta, hogy alapbol egy win indul a boxon, es a jatekok futnak egy kulon os-en.
-
energy4ever
addikt
Ennek az egesznek ugy lenne legfogkepp ertelme, hogy kapna szepen egy dual boot rendszeralapot. Bekapcsolasnal pedig eldonhetjuk, hogy windows 10-el szeretnenk hasznalni mint pc, vagy pedig az eredeti rendszert szeretnenk inditani, mint jatekkonzol.
-
Medocsabi
addikt
Ha lenne egér bill is xo-hoz,és STRATÉGIAI játékokat is lehetne játszani rajta,már nyugdíjaznám is a pcmet....szinte csak a sc2 miatt van még asztali gépem!
-
Xaels
félisten
válasz
kriszpontaz #28 üzenetére
Itt is azt írják, hogy a játék fejlesztőin múlik támogatott lesz-e vagy sem... Tehát ugyanúgy nem a válasz... Egyébként talán CS meg UT3 volt ami ment billentyűzettel is.
-
satz18
őstag
Hát ez nem semmi. A szűkülő desktop PC piacnak asszem van egy újabb szög a koporsójába, de ez kb egy 100-as szög. Nekem a mindenre win 10 és minden mindennel kompatibilis koncepció nagyon bejön. Sztem jó irányba halad az MS.
-
Crytek
nagyúr
Bárcsak már az összes androidos játékhoz jönne bill+ egér támogatás aztán lehetne a droidos kedvenceinket tv-/ monitoron csapatni.
-
tothmaxy182
őstag
Eddig ez tartott vissza leginkább a konzoloktól (meg a játékok árai). Nem vagyok nagy játékos, inkább csak úgy hébe-hóba eszembe jut lövöldözni egyet a laptopomon, de ha lenne egy konzolom, akkor valószínűleg gyakrabban szakítanék időt rá. De hogy fps-ekkel, tps-ekkel, és stratégiákkal játszak kontrollerrel, az kizárt...
(#25) Meteorhead: Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy a felhasználók 90%-ának elég PC-re egy böngésző, meg egy Office...
-
HaJózsi
aktív tag
A Sony válasza: LittleBigPlanet 1-2 Remastered for PS4! 😂
-
törölt tag
válasz
Meteorhead #25 üzenetére
Egyetértek az alcím megtévesztő. Nyilván nem X0-n fogok videót vágni, After-el szórakozni, meg photoshopolgatni, és böngészni sem nagyon hiszem. Anno Dreamcastra is vettem egeret billentyűt, feleslegesen
-
htc07
addikt
válasz
Meteorhead #25 üzenetére
paint?
-
80hun
addikt
Na végre , már untam a vga vásárlást játékhoz.
-
Zsohi
őstag
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
A Sony már a PS3-on megoldotta.
Linux is volt...
-
Meteorhead
aktív tag
Azért zárójelben jegyezném meg, hogy akkor lesz PC az XBONE-ból, ha meg lesznek írva rá a programok. Majd ha az AbevJava, Visual Studio és a hasonlók menni fognak rajta, akkor lesz desktop. Ugyanez igaz a telefonos continuumra. Akinek a desktop az Office-ig terjed, annak valóban úgy tűnhet hogy már desktop lett belőle.
Félreértés ne essék, baromira tetszik az irány (főleg a telefonos), de MS-nek eddig sem sikerült rávenni a fejlesztőket, hogy ontsák magukból a Store-os appokat. Hol vagyunk attól, hogy olyan desktop programok jelenjenek meg, mint az Mp3Tag, Foobar, Gimp, Inkscape, PowerShell... nincs egyetlen értelmes képszerkesztő progi sem az EGÉSZ Windows Store-ban, amivel át lehetne méretezni egy rühes képet. Tudok gorilla testet úsztatni egy arc köré, de átméretezni nem. Az Adobe Photoshop Express is egy vicc.
Amíg nincsenek ilyen programok a Store-ban, addig jobb lenne nem PC-hez hasonlítani egy billentyűzetes konzot, mert ugyanúgy játszani és böngészni lehet csak rajta. Amint egyetlen lépésre is eltávolodik az ember az Edge+Office kombótól, máris csak egy gagyi játékkonzol lesz a vas.
-
nofi
addikt
Lebutítva: Egérből is van 1500 Ft-os 3 gombos, meg sokgombos, súlyozható, ergonomikus, teflontalpas, pontosabb 30ezres kategória... Konzolos FPS-eknél amúgy más a játékmechanika PC-hez viszonyítva (CoD és Battlefieldből kiindulva). Némileg le van lassítva a célzás és egyes játékoknál még egy kis célzásrásegítés is van.
-
GEIL
addikt
Van ismerrősöm aki Pc-n is Xbox controllerrel játszik fps játékot.....akkor egy konzolon is hagy lehessen már bill.+egér kombóval....semmi gond ezzel......aki ez miatt "sípol" az talán kevésnek érzi az általa használt irányítót és nem biztos a tudásában ? akkor váltson ő is, vagy "séta"......
-
GEIL
addikt
Aki nem csak játszogat fps játékokkal, hanem vérbeli fps gamer, annak billentyűzet és egér kombó a nyerő........amugy simán egybe lehet engedni a controlleresekkel....PC-s Mortal Kombat-ot online lehet tolni billentyűzettel, controllerrel, botkormánnyal, vagy akár a fiam Logitech kormányával is..jobbra-balra tekergetve menni jobbra balra...gázpedállal ugrani...stb stb .......és nem tesznek külömbséget...mivel nem látják ki mivel tolja.
-
.LnB
titán
Erre semmi szükség. A sok konzolpro elmondta már ezerszer, gamepaddal jobban lehet lőni és semmi hátrányt nem jelent az egér+bill-hez képes. Aztán már kezdődik is a sírás, hogy "remélem nem fognak az "egeresek" a "gamepadesek" ellen játszani. "Nem kellene engedni!" Lesz kapsz..
-
Apollyon
Korrektor
Ha grafikát nem nézzük (és ugye nem ennek kellene lennie a legfontosabb követelménynek egy játéknál) akkor csak a bill+egér kombó hiánya volt a legnagyobb hiányossága a pc-vel szemben.
Ezek után viszont illene olyan játékokat csinálni, amik egér+billre lesznek írva, így már teljesen játszható lehet egy FPS is. Nálam csak ez az egy indok volt, amiért a pc-t részesítettem előnyben. Így ennek már akár vége is lehet. Kérdés mi lesz ebből az egészből, ha lesz egyáltalán valami...
(#18) Tegla80: Miért lenne butaság egy plusz lehetőség? Mert úgy érzed le kellene majd cserélned az avatarod?
-
Tegla80
addikt
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
Ne is almodj rola,h a Sony hasonlo butasagot fog elkovetni....nincs erre szukseg nalunk.(max atjon ide aki ezt igenyli,vagy megy vissza pc-re
)
-
Sinesol
veterán
Na végre már, ennyi év várakozás után ezt is megértük..
Így már a crossplatform online-al sem lesz probléma, simán konzolon is lehet minőségi fps-t tolni majd. -
Raysen623
addikt
Úgy érzem venni fogok egy XO-t
Bár nem igazán a bill+egér kombó miatt, de üdvözlendő a lépés.
-
tatararpad
őstag
Nyertem!
-
nofi
addikt
válasz
Döglött Róka #9 üzenetére
Én is elvoltam 360-on, PS3-mon kontrollerrel, de pl. nekem egy RPG-hez nagyon korlátozott volt. Jogos, hogy valami korlátozás kelleni fog pl. FPS-nél, biztos hogy nem lesznek összeeresztve a különböző perifériával játszók.
-
Rive
veterán
Érdekes koncepció.
És, mivel az 'általános' programok esetében bőven elég a teljesítménye, az erőforrászabáló játékok alatt meg a standardizáltságból fakadóan hozza a konzolt, még sikeres is lehet.
-
mlinus
őstag
aki azt hiszi hogy majd a játékokkal így fogja nyomni az szerintem készülhet a csalódásra
-
alevan
őstag
Rossz döntés.
-
szacsa33
tag
Bár itt ennek a cikknek a legutolsó blokkjában nem egészen erről írnak.
[link] -
nofi
addikt
Sok itt még a kérdőjel, de legalább az FPS-RTS fanok kihúzhatnak lassan egy érvet a konzolellenes listáról. XOne megjelenéskor egyáltalán nem éreztem a potenciált a gépben, de a végén még a Windows 10 helyrepofozza
BlackDesert
Igen, ha most még nem is, legalább várhatóan ezentúl alap lesz egy konzolnál ez a fajta támogatás. -
buzus
aktív tag
Thumbs up Microsoft +1
-
BlackDesert
tag
Remélem ez az út bejön nékik, mert nekem tetszene. Bár one-t még nem vennék , de a következő generációra vevő lennék így, ha alapvető programokat lehetne rajta használni mintha gyengébb pc lenne.
-
XuChi
addikt
Nos, ha valóban fogja támogatni, és valóban jól is fog működni, és valóban fogom tudni használni a pc programokat, akkor még el is gondolkozom a konzol megvásárlásán
-
kriszpontaz
veterán
Éppen ideje volt már, így alternatíva lehet végre a bill+egér kombóhoz szokott felhasználóknak is. Viszont van egy erős gyanúm hogy nem fogja támogatni csak elvétve pár játék. Az online FPS-ek már csakazért sem hogy ne legyenek hátrányban a kontrolleresek. Illene a Sony-nak is beállni a sorba.
-
Hmmm... Érdekes, és ugyanakkor üdvözölendő hír! Érdekes kérdés, hogy a Sony válaszol-e rá...
-
szacsa33
tag
Na erre sokan vártunk már azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Nagy dilema
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- RAM topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest