Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vagy másfél tucatszor bonyolítottam PH! üzletet előreutalással (hol én utaltam előre, hol nekem utaltak). Legkényelmesebb, soha nem volt semmi gond. Sőt, olyan is volt már, hogy előre küldtem terméket (ill. nekem is hozott már így a postás alaplapot).
Nem 3 napos újoncoknak meg háttérnélküli embereknek kell utalgatni negyedmilliót, harmadáras cuccra.
Meg aztán a privátokból és írási stílusból is észre lehet venni dolgokat. Ha meg CSAK előre utalás van és személyes átvét vagy egyéb módok alapból ki vannak zárva, az már bőven elég ok, hogy másik hirdetés után nézzek. Mondjuk ahogy olvasom, ennek a Tomi fiúnak nem volt sok esze, ha valós adatait így kiadogatta a csalások során.Az szívderítő, hogy elkapták, de lássuk be, még ha elsőre durván is hangzik, hogy a vevőt is terheli valamennyire a felelősség, ha veszteség éri. A tanulópénz mindig drága, az ilyen utalgatásos dolgok előtt mindig alaposan fel kell mérni a helyzetet. Bizonyos összeg felett meg alapból kizárni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest