Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vagy másfél tucatszor bonyolítottam PH! üzletet előreutalással (hol én utaltam előre, hol nekem utaltak). Legkényelmesebb, soha nem volt semmi gond. Sőt, olyan is volt már, hogy előre küldtem terméket (ill. nekem is hozott már így a postás alaplapot).
Nem 3 napos újoncoknak meg háttérnélküli embereknek kell utalgatni negyedmilliót, harmadáras cuccra.
Meg aztán a privátokból és írási stílusból is észre lehet venni dolgokat. Ha meg CSAK előre utalás van és személyes átvét vagy egyéb módok alapból ki vannak zárva, az már bőven elég ok, hogy másik hirdetés után nézzek. Mondjuk ahogy olvasom, ennek a Tomi fiúnak nem volt sok esze, ha valós adatait így kiadogatta a csalások során.Az szívderítő, hogy elkapták, de lássuk be, még ha elsőre durván is hangzik, hogy a vevőt is terheli valamennyire a felelősség, ha veszteség éri. A tanulópénz mindig drága, az ilyen utalgatásos dolgok előtt mindig alaposan fel kell mérni a helyzetet. Bizonyos összeg felett meg alapból kizárni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest