Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#56573440 #49 üzenetére
Szerintem kevered a dolgokat. Én nem arról írtam, hogy mi a realitás, hanem arról, hogy szerintem én hogyan kezelném, ha engem rántott volna meg.
Egyébként Téged mennyivel rántott meg? Mert ha semennyivel, akkor a Te hozzáállásod is csak egy ugyanolyan lufi, mint az enyém. Pont olyan, mint ha azt fejtenéd ki, hogy mit éreznél és mit tennél, ha Tied lenne a lottó ötös. Azok teljesen más gondolatok lennének, mintha valóban meg is nyernéd. Egyébként az is relatív, hogy mi számít bűnnek és az a bűn milyen súlyú. Nálunk kapnál a többnejűségért, viszont nem vágnák le a kezed egy lopásért. Máshol meg pont fordítva van. Hát nem fura, avagy akkor most mit is tekintünk mércének? Ha arról van szó, hogy én, mint károsult hogyan ítélem meg a bűnét, akkor miért ne ítélhetném úgy, hogy egy huszast érdemel láncon? Ez nem kell összhangban legyen az általános közerkölcs szerinti megítéléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest