Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #13 üzenetére
7 éves voltam, amikor elkezdték kiadni itthon a képregényeket TF-ből és TMNT-ből, a klasszikus 80-as évekbeli rajzfilmeket is betéve tudtam. Ez a két játék így 30-on túl nekem zseniális nosztalgia lett volna a rajzfilmes klasszikus dizájnnal, erre az egészet elrontják ezzel a nyomorék, japán piacra szánt játékmenettel. A Transformers-t kipróbáltam, hírmondó sem maradt belőle, szörnyen rossz, ennek esélyt sem adok. Valahogy nem akar sikerülni jó videójátékot csinálni belőle, legalábbis mostanság. PS-re generációkon át jöttek ki Transformers játékok, de azokat nem ismerem, PC-re a 96-os Beast Wars után kijött pár filmes szemét, meg a két Cybertron epizód, de én azokat se tartom túl sokra, unalmas, egyhangú, ellenfélből láttam benne kb. kétfélét. Utólag belegondolva az 5$ is túlzás volt érte. A 2007-es első filmessel játszottam még, förtelem. A Devastation zseniális lehetett volna, de a pályák sterilek, nincs élet egy nagyvárosban, sztori nincs, csak bedobnak egy városi pályára, ahol kb. kétféle ellenfelet kell megverni. Lőfegyvert nincs is értelme használni, kevés a muníció. A verekedés elég hülyén néz ki egy Transformers játékban, lényegében ugyanolyan, mint itt a TMNT-ben, ahol önmagában a tevékenységnek van értelme, de a színesen lángoló mozdulatok ezt is elrontják. Meg amikor Raffaello felszántja a betont... Természetes, hogy ugyanolyan szar ez a két játék, ugyanaz a fejlesztő, a motor is, szinte csak a skineket cserélték ki...
-
Dilikutya
félisten
Te jó isten, mi ez a szar!? Ez egyre rosszabb. Pedig először örültem a retro rajzfilmes grafikának, de amikor megtudtam, hogy a Transformers: Devastation fejlesztői készítik, már nem lelkesedtem túlzottan. Szar japán anime stílus, azokban van ilyen hátratartott kézzel futás. Meg egy bot, kard miért sugárzik olyan színben, mint a gazdájának a kendője? Az akciók szóra sem érdemesek. Ez egy förtelem. A Transformers-t is ez ölte meg, pedig annak is mennyire örültem az első képek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest