Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Így van, egy Teclast táblagép olcsóbbított változata (kisebb tár és gyengébb Intel SOC)
Ha a TESCO nem baltázta volna el az elején annyira .......behirdette a hatalmás tárhelyet, elküldött tesztelésre egy 16GB-st.melyből 8 GB volt használható, a szerencsétlen vásárlóknak meg 8GBs, melyből 2GB ! használható jutott.... le is nyomták az árát...féláron 14900Ft-ért én is vettem a család minden tagjának. Remek darabok, szeretjük őket.... Tárhely mod után meg teljesen jól használható.
Olvasásra jobban szeretem a 4:3-as képarányú táblákat...De legnagyobb bukta a mögé rakott, de senkit sem érdeklő on-line tartalom volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő