Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Van benne valami.....
Nekem hétfőn jön meg egy 128 GB-os SSD, de aztán tényleg beruházok egy 2 terás merevlemezre. Szerintetek kb. menny lehet majd a kezdőára egy ilyen 6 terás vinyónak? Én olyan 80k-ra tippelek.
Persze csak érdekesség képpen kérdezem, biztosan nem veszek. Még a jelenlegi 320 GB-ból is van szabad helyem.
-
imibogyo
veterán
Van igazság abban amit mondasz, de mégis mindeközben rekordbevételekről beszélhetünk? Tudom, hogy ez bevétel és nem profit, de ne mond nekem, hogy a már az első három hónap alatt beszedett 9,6 milliárd dollár nem kárpótolja őket a kiesésért és a gyárak rendbetételéért. Nem is beszélve a már azóta beszedett összegekről.
-
imibogyo
veterán
Ne sírjál nekem 2-es netem van othon. Na azzal élvezet volt leszedni mondjuk egy AVP-t, vagy egy BC2-t. Ráadásul nekem összesen van az otthoniban 40 GB tárhelyem, szóval nem ugrálhatok.
Bár tény, hogy a fibernet az össze sem hasonlítható vele (legalább ennyi jó van az egész költözésben). A mostani gépemben is 320 GB a tárhely, de ez is nagyon harmatos, valahogy mindig mindent fejlesztettem, csak a vinyókat nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest