- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Mindig mehet az adás, miközben bármi mást csinálsz, ez igaz a Smart-okra, és a settopbox-okra is.
Szóval én csak azt mondom, hogy legalább settopbox javában mindenkinél van már, legalábbis én nem ismerek olyat, aki még kábelt néz, vagy földfelszíni sugárzást. És egy settopbox, ami mindent tud, nehogy már egy játék konzolt használjak ugyan arra a célra, amikor tök felesleges. Ez nekem olyan, mintha vennék egy TV-t, és tennék a PC-mbe egy Tuner kártyát, belevezetném az adást, és monitor helyett a TV-t kötném rá, és úgy TV-znék... Tehát ugyan az, csak megbonyolítva a rendszer 4x-es fogyasztássalRáadásul az okos TV-k tunak olyat is csinálni, hogy 2 (vagy több) bemenet megy egyszerre... Itt most arra gondolok, hogy XONE-al játszol, és jobb alsó sarokba (általad meghatározott méretben) oda teszed a TV adást is, és látod közben mi történik
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sokan kedvelik még a hagyományos vezérlést.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest