Távirányítót kap az Xbox One

A Microsoft az Xbox One konzollal kapcsolatban nem titkolta, hogy a játékok futtatása mellett nagyon épített a multimédiás funkciókra is, így teremtve egy olyan szórakoztató központot, amire a teljes család támaszkodhat.

Hirdetés

Ennek vezérlése azonban többféle módon történhet, hiszen egyrészt ott a Kinect szenzor, de akár a gamepad is. A hagyományos nézeteket kedvelő felhasználók számára azonban hiányzik a távirányító, ami még mindig az egyik legkedveltebb vezérlési forma függetlenül attól, hogy milyen innovatív lehetőségekkel állnak elő a cégek.

A Microsoft nem próbált meg az igényekkel szembemenni, így elkészítettek egy Media Remote for Xbox One nevű távirányítót, ami dizájnban illik a konzolhoz, és a szükséges funkciókat is maradéktalanul felkínálja.

Az eszköz háttérvilágítást is használ, aminek hála sötétben jól láthatók a gombok, illetve maga a háttérvilágítás csak mozgás hatására kapcsol be, így a termék energiát spórol. A Media Remote for Xbox One 25 dollárért lesz elérhető az Egyesült Államokban és később a világ többi piacán is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés