Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Mindig mehet az adás, miközben bármi mást csinálsz, ez igaz a Smart-okra, és a settopbox-okra is.
Szóval én csak azt mondom, hogy legalább settopbox javában mindenkinél van már, legalábbis én nem ismerek olyat, aki még kábelt néz, vagy földfelszíni sugárzást. És egy settopbox, ami mindent tud, nehogy már egy játék konzolt használjak ugyan arra a célra, amikor tök felesleges. Ez nekem olyan, mintha vennék egy TV-t, és tennék a PC-mbe egy Tuner kártyát, belevezetném az adást, és monitor helyett a TV-t kötném rá, és úgy TV-znék... Tehát ugyan az, csak megbonyolítva a rendszer 4x-es fogyasztássalRáadásul az okos TV-k tunak olyat is csinálni, hogy 2 (vagy több) bemenet megy egyszerre... Itt most arra gondolok, hogy XONE-al játszol, és jobb alsó sarokba (általad meghatározott méretben) oda teszed a TV adást is, és látod közben mi történik
-
gianni85
veterán
válasz
BlackSoft #26 üzenetére
nagyon is érthető ez a hozzáállás is. Nem vagyok képben az új Smart rendszerekkel... működnek ott a funkciók PIP-ben? Nem kell azoknak a használatához megszakítani a műsört és a Smart menübe váltani?
Egyébként a kényelem/lustaság nagy Úr. Nem azt mondom, hogy világmegváltó az XO tv rendszere, de ha USA-ban élnék, én nagyon is kihasználnám a teljes csomagot, úgy ahogy azt rengetegen teszik most is. Amíg meg nem működik nálunk ugyanaz a szolgáltatás, addig csak a játékokat élvezem. (igen 720p-ben, meg 900p-ben stb)
-
BlackSoft
addikt
De ez egy kibaszott konzol
Ha játszok, akkor nem fogok megszakítani egy játékot valami film-el, sorozattal az alábbi okok miatt:
1.: Ugyan nem nézek TV-t, de ha épp azt akarok nézni, és közben tolom a Crysis 8-at XONE-on, akkor megnyomok a távirányítón egy gombot, és átváltok TV-re, a HDMI-ről, amibe be van dugva az XONE... Mission Complete
2.: 2014 van, és már magyarország ott tart, hogy a legminimálisabb összegért van egy 10cm x 10cm x 5cm méretű doboz a TV mellett, ami tulajdonképpen a TV, hiszen egy settopbox-ról van szó. Na most ha épp jön a fantasztikus sorozatom, amit nézni akarok (tegyük fel azért annyira mégsem, hogy átkapcsoljak oda, vagy simán lelőjem az XBOX-ot...) akkor nyomok egy recordot a távirányítón, és felveszem. Vagy fél nap múlva visszatekerem, és megnézem...
3.: OneGuide.... Még mindig okosabb egy SmartTV (legalábbis az én meglátásom szerint) és nem csak USA-ban működik, hanem mindenhol. De hasonló funkciókkal bír a settopbox-om is, szóval megint csak nem az XONE-t fogom használni, mi a szarnak melegedjen még az is, és fogyassza az áramot, amikor ugyan azt megtehetem 2 kattintással fele annyi energiafelhasználással?!
-
AAAgold
senior tag
furcsa, hogy nem amiatt sír a sipítozók szája, hogy mekkora lehúzás, hogy nem adják hozzá alapból, hanem külön megvetetik a távirányítót
-
bitblueduck
senior tag
Sokan kedvelik még a hagyományos vezérlést... bill+egér mikor lesz?
-
gianni85
veterán
válasz
BlackSoft #10 üzenetére
ahelyett, hogy nyomod a szarkasztikus beszólást, inkább nézz utána előbb a dolgoknak. Nyilván jelenleg csak USA-ban van értelme a dolognak, de OneGuide-dal van fantázia ebben a tv témában. Na meg ott nem barátok közt és társai megy a tv-ben, hanem többek között azok a népszerű sorozatok, amikre itthon csak úgy várják az emberek, hogy valaki elkészítse minden új közvetített rész feliratát, hogy egyből letorrentezhessék.
Amerikában kapkodni fognak a távirányító után. Igazából a csomag része kellett volna lennie... gondolom, vagy nem lettek kész a tervezéssel/gyártással időben a kapkodás miatt, vagy a kézenfekvőbb... plusz bevétel[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
ha egyszer hazánkban is működni fog a oneguide, akkor beruházok egy ilyenre.
az okosok akik meg viccelődnek, azoknak megsúgom, hogy az X360hoz is jött ki távirányító, a PS3-hoz is, és valószínűleg nemsokára a PS4-hez is jön. Nem tudom mi ebben a vicces, vagy szánalmas, vagy mittudomén -
gaben88
őstag
SmartGlass mellett mondjuk nem sok értelme van.
-
draco31
veterán
Szerintem hasznos.
-
kovsol
titán
Hűha nagy dolog, már az első Xboxhoz is árultak távirányítót.
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Nincs konzolom, de a távirányító egy nagyon hasznos dolog!
Nekem média lejátszómhoz vannak távirányító appok, amivel egy ideig el lehet hülyéskedni.
Hamar rá lehet jönni, hogy sok nyűggel jár a külön alkalmazás, legyél fent wifin, legyen feltöltve minden pillanatban a teló. (mondjuk erre figyelnek sokan)
Jobb szeretem a hagyományos módszert, rakok elemet a távirányítóba és elfelejtem 1-2 évig a töltést.
Akármikor oda nyúlok, már működik is, nem kell wifi, hálózat, töltöttség, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Pofás.
-
Zso2
őstag
Mi a szart pattognak itt páran? Kiadtak egy távkapcsot, akinek kell,mert kényelmesebben akarja irányítani a videolejátszást,vagy a menüt az megveszi,akinek nem kell, az kussban marad és kész,ennyi, nyomogatja a gémpadot oszt kész..
Úgy érzem,mintha PS fanok vinnyognának a topikban...unalmas ez minden konzolhírnél.[ Szerkesztve ]
-
Sennalacy
aktív tag
Ha nem mentek volna szembe vele, akkor eleve ezzel dobták volna piacra. Jobb későn mint soha, "hardver DLC"..
-
törölt tag
A lényeg, hogyha bármi baja lenne könnyen javítható!
-
prolad
addikt
J ötlet,ha már képes rá a box,akkor ne kelljen már kontrollerrel bohóckodni.
-
Snip3r_HUN
addikt
VHS lejátszóhoz dukál már egy távirányító
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
De képes, csak marhára nem ergonómikus erre a felhasználásra.
-
BlackSoft
addikt
PLS... This is a gaming console
-
hpeti2
aktív tag
Netflix-hez pont jó lesz majd.
-
krx21
nagyúr
De jó!
Mert a sima kontroller erre nem képes persze...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sokan kedvelik még a hagyományos vezérlést.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Politika
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- További aktív témák...