Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Tudomásom szerint az EU-n belül vám nem kell, de ÁFA igen ha magyar boltban szabályosan akarják árulni (ezt szokták elkerülni a GSM boltok a "0 perces, használt" jogi kategória használatával aminél 0%). Az angol Playes valóban olcsóbb némileg, én a németet néztem (a nagyobb szállítási költség kicsit csökkenti a különbséget, meg az angol konnektor fejet majd cserélni kell)
-
Kobaljov
senior tag
-
erdoke
titán
Benéztem (ma) az Edigital honlapjára, 10 másodperc (2 klikk) után dobta ki a 140e Ft-ot. Mivel tudom, hogy szürkeimportból (amire egyébként ugyanaz az Apple garancia vonatkozik!) valamivel olcsóbban is meg lehet venni itthon, 130-140-et írtam. Nem értem a problémád. Meg tudom venni a cikk írásának időpontjában standard Apple garival ennyiért? Meg.
A Nexus 10 megadott árából akár a 2 év Apple Care garancia is kijöhet.Miközben nem egy olcsó hatású műanyag cuccot kapsz érte, hanem prémium minőségű anyagokat, nameg nem széthúzott-nyúzott telefonos appok százezreit...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új VGA-val, alaplapokkal, hűtőkkel, tabletekkel, notebookokkal köszönti a hardverpiac a tavaszt.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest