Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
GTX Titán.......Isteni árazás
Msi lapok-egyre jobban tetszenektökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
mepet
addikt
Érdekes, hogy most 1-2 hétig nvidia lesz a legerősebb videokari.
Mostmár csak 1-2 árkategória van, amiben érdemes nvidiát venni, a vásárlóik többsége azért vesz zöld kártyát, mert "nekem 10 éve nvidia van és minden elindult vele", vagy mert az eladó a kevésbé jó ár/teljesítmény arányú kártyákat is rátukmálja a vevőre, ha azon 2Ft-al több az árrés... Ez a kártya viszont megmutatja, hogy nvidiáék észrevették, hogy a fentebb vázolt helyzet számukra élőnytelen és megpróbálnak tenni ellene valamit, pl. kezdetnek a csúcsszegmensben próbálnak előretörni. -
dchard
veterán
válasz #65675776 #61 üzenetére
Az, hogy DVI-D-t raknak rá DVI-I helyett már a gyártó hülyesége, smucigsága.
Ennél a modellnél viszont van HDMI is meg D-Sub is, ergó minden további nélkül ki lehetett volna cserélni a D-Subot DVI-I-ra amiről leválasztható az analóg jel is. A két TDMS csatornába nem haltak volna bele azt gondolom, vagy úgy is meg lehet fogalmazni, hogy azt a minimális felárat a többség boldogan megfizette volna, mert úgy fel tudott volna tolni két megjelenítőt digitálisan, így meg nem.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
vicze
félisten
Na igen, de ha forgalomba került akkor nem meg 2x forgalmi adót fizetni rá, mivel elméletileg az EU által nem tolerált dupla adóztatás. Ugye az online áruházban ÁFA-s ár van szóval akkor vagy lejön a helyi vagy nem megy rá a magyar. (Angol is már 20, meg német is 19, szóval nem alacsony.)
Igazából hatalmas kérdőjelek vannak a fejem felett hogy hogyan kerülnek itthon a boltok polcaira kizárólag online áruházakban árult eszközök pl. Kindle (reklámos US only változat...), Nook(!!!), Nexus 10 stb. Nem tudom milyen "színű" importtal hozzák be, de hogy mocskos drágák, és valami nem kóser velük az biztos.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz hm_nindzsa #75 üzenetére
Így is lesznek akik megveszik. Olyanoknak készült akik mindenből a legjobbat akarják és nem számít nekik a pénz.
Ez amolyan erő fitogtatás.
Kb. olyan mint az aktuális intel csúcs processzor. Az egyel (most kettővel) alatta lévő alig lassabb példányt kb. fele annyiért megveheted, viszont akkor már nem mondhatod el magadról, hogy neked a legjobb van. -
KAMELOT
titán
-
hm_nindzsa
csendes tag
Brutál egy ára van ennek a Titannak!
hutomagnesnindzsa
-
KAMELOT
titán
CM centurin 6 jó lett. Szép egyszerű forma.
GTX Titan-hoz csak annyit, hogy teljesítménye ugyan ott van mint a HD7970
Gigabyte HD7970 3GB...320euro
Sapphire HD7970 6GB...500euro
GTX Titan 6GB..............900euro
900euroból komplett Hardcore gépet építek HD7970-el.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
forgonati
őstag
Az fm2-a75ia-e53 jó kis alaplap, én 3 hete vettem pont ilyet
A Titan az valami elképesztő áron van, még belegondolni is hajmeresztő ennyi pénz egy VGA-ért
Azok a Trevi "fejegységek" meg irtózat komolyak lehetnek ám
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
nyunyu
félisten
Mi van, lesporoltak az aluminiumot a Centurion 5+1-rol, hogy 4 kiloval konnyebbre sikerult, mint az elodje?
Formaterve sem tul meggyozo a korabbiakhoz kepest:
Centurion 5
Centurion 5 II
Centurion 6[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Logen88
aktív tag
Hiába kezdőár, annak is durva az a 312k.
ROG lapok nagyon tetszenek, talán legközelebb olyat veszek.The Last of Us is a masterpiece.
-
MZperX75
addikt
Hát ja nevetségesnek nem mondanám 300ezer fölött van, ennyiért gépet nem vennék ,nálam valahol100-130ezer a felső határ a teljes konfigurációnálmonitor nélkül, ház+táp+lap+memó+APU+dVGA bár az nálam nem fontos a dVGA......Monitorért is max 40-50ezret adok ki ...
Jó ez a Benq2420HDB 1080p-s ami van 43.000Ft-ért vettem 3.5 éve....[ Szerkesztve ]
-
angyalpc2
aktív tag
4 db GTX Titán rendel
-
félisten
Azt a Trevi fejegységet nem tudom hova tenni. Gagyi teljesítmény és gyenge minőség, nem ajánlott kategória. Minek kellett ezt betenni ide? ennél van több l jobb teljesítményű és minőségű fejegység a piacon, hasonló (+ pár ezer forint)árkategóriában. ráadásul cd vel együtt.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kobaljov
senior tag
Tudomásom szerint az EU-n belül vám nem kell, de ÁFA igen ha magyar boltban szabályosan akarják árulni (ezt szokták elkerülni a GSM boltok a "0 perces, használt" jogi kategória használatával aminél 0%). Az angol Playes valóban olcsóbb némileg, én a németet néztem (a nagyobb szállítási költség kicsit csökkenti a különbséget, meg az angol konnektor fejet majd cserélni kell)
-
ViZion
félisten
válasz #65675776 #61 üzenetére
köszi!
Mondjuk stabilitás tesztnek használom, nem szoktam igazán versenyezni senkivel, max. magammal...
Csak fura volt a hatalmas difi...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Nem választható le eleve. Alaplapokra gyakorlatilag mindig DVI-D kerül, ami semilyen szinten sem tartalmaz analog jelet. HDMI és DVI meg ugyan azt a TMDS jelet használja, szóval átalakítható egyik a másikba könnyedén.
Wiihekker: Igen, elképesztőek:
GTX Titan egy Cuda Core-ja: 1,67GFLOPS
Core i7 3960X EE egy magja: 52,6GFLOPSViZion: Az iBT által mért értékek nem éppen mérvadóak. A fent nevezett i7-re is 50GFLOPS körüli értéket mér.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Wiihekker #59 üzenetére
hááát ezeket meg hogy a bánatba lehet elérni?
FX 6300 kis tuningal bő 29 GFlops (IBT szerint)... jajj.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Wiihekker
csendes tag
Pénteken volt a kezemben egy Titan, hát van súlya rendesen. Státuszszimbólum semmi több..
Bár ezek a számok elképesztőek:" Szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem lehet vele pattogtatni! "
-
Kobaljov
senior tag
-
vicze
félisten
Jó ennyi erőből, 120-ért max. hozatok Angliából Nexus 10-et. (épp 108+szállítás)
Most hogy a Sppedshop kicsivel drágábban importozza az egy dolog. Igazából annyit kérnek érte, amennyit nem szégyellnek. Te is tudod jól, hogy Store-ban mennyi a 10 hivatalos ára, ahhoz képest ez nevetséges.
Problémám annyi, hogy egy nyomott árú importot hasonlítunk egy túlárazott importhoz. (Garit meg kíváncsi vagyok hogy adnak rá.) Ugyan ilyen "kondícióval" 120 az iPad, nem 140.
Az egyéb hozzászólást meg nem kommentálom, az már vallás kérdése.@MrPetya19: iPadre is van gond nélkül, csak +10e... De hát megállapítottuk, hogy olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Benéztem (ma) az Edigital honlapjára, 10 másodperc (2 klikk) után dobta ki a 140e Ft-ot. Mivel tudom, hogy szürkeimportból (amire egyébként ugyanaz az Apple garancia vonatkozik!) valamivel olcsóbban is meg lehet venni itthon, 130-140-et írtam. Nem értem a problémád. Meg tudom venni a cikk írásának időpontjában standard Apple garival ennyiért? Meg.
A Nexus 10 megadott árából akár a 2 év Apple Care garancia is kijöhet. Miközben nem egy olcsó hatású műanyag cuccot kapsz érte, hanem prémium minőségű anyagokat, nameg nem széthúzott-nyúzott telefonos appok százezreit...A legjobb aláírás a héten
-
vicze
félisten
Egy ideiglenes árat hasonlítsak az általánoshoz? Ennyi erővel nagyker árat is lehetne írni...
150e a hivatalos forgalmazói ár. (Épp minden APR-ben is annyi...)@MrPetya19: Amíg nem terjed el értelmesen a Miracast, addig ha nem számít a pénz jobb a iPad+AppleTV páros. De köv. TV-m már Miracastos lesz. (Mondjuk Nexus 10 nem pont támogatja, csak a 4.)
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
De a win 8 aktív stylus nélkül szar netezésre, és az atomosok nem túl használhatóak. Jöhetnének már az új amd-sek vagy 1366*768 win 8-as min felbontásos i3-as gépek. Lesz pl Lenovo yoga 11s várhatóan 128gb ssd-vel 180-190 körül. Ennél ha épp olyan oldalon vagyok, hogy kéne az egér netezésnél csak ki kell hajtani a billentyűzetet.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
szp1
addikt
Nem az e-olvasó piaci megítélésére, hanem a teljesen hibás szókapcsolatra utaltam....egyébként a Nook nekem is szimpatikusabb, már csak a több támogatott formátum okán is.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
-
vicze
félisten
Apple Store-ban pontosan 150e a 16GB-s hivatalos ár. Tök ugyanannyi az ára. Szóval? (Minden más nem hivatalos külföldi import, magyar ÁFA és artisjust mentesen.)
Csak lenne már kint a rohadt 32-es Nexus stock-ban...
@szp1: Nézőpont kérdése, szerintem a Nook, de itthon a többség még csak nem is hallott róla...(Az a legjobb, amit elég sokan annak mondanak.)
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
1 szónak is száz a vége: Jó az úgy, hisz' egy vágányon evezünk!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
szp1
addikt
"melyek avatatlan királya az Amazon Kindle."
Koronázatlan királya.....pls....
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Tidus
addikt
Akkor sokáig ne fontolgasd a dolgot mert a feltüntetett Asus Gene alaplapok már egy éve kaphatók(átlagban), az X79-es pedig közelít a másfélhez.
Lassan kifutnak a készletek, bár a R.o.G. kategória nem egy átlag termék.
De a kategóriájában a legjobb választás lesz, ha tényleg ezt választod.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Kronos3000 #41 üzenetére
+1
én már egy normális vastagságú, ergonómikus hátlapnak is örülnék. Lenne két buci, hogy az ilyen lapátkezűek is tudják fogni... meg ugye lehetne ott még akkut zsúfolni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Kronos3000
senior tag
Elért odáig a Tablet piac,nagyon hamar,ahova a Notebook szegmens csak hosszabb idő alatt,hogy már nem nagyon tudnak igazán újat mutatni.Variálják a hardvereket,felbontást,stb; de lényeget ami sokkal felhasználó barátabbá tenné,mint a nagyobb háttértár,vagy valami új technológiás aksi,sokkal hosszabb üzemidővel,netán napelemes burkolat,vagy ami szerintem megvalósítható napelemes kijelző....szóval semmi forradalmi újdonság.Az áruk meg végképp nem user barát...
Wasabi...
-
zazahoho
őstag
Asus Maximus IV Gene lesz a következő lapom . Javítsatok ki, de szerintem 31ezer forint korrekt ár érte.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Én telefonról streamelek hd videot még net sem kell hozzá csak egy wifi képes tv de nekem müxik routerten keresztül is net 64 Mbps. Tabletről is streamelnék de hát az nincs (még).
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
ViZion
félisten
Az a Titán inkább Platina, nem?
A 3 VGA-s alaplap nagyon jó, csak oda elég vékonyka fér a középső helyre... talán valami passzív 5450-el megerősíteni két nagyobbat?Jajj, bocs'má, csak fáradt vagyok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
banhammer
veterán
A Nexus 10-re adott 1 azaz egy év garancia ijesztően kevés.
Főleg úgy, hogy az ára nem az a "na bumm tönkrement, veszek egy újat" kategória.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
erdoke
titán
Mondjuk vagytok otthon öten, és két tévétek van, természetesen a legkisebbnek nem jut Disney. Megnézi hálózati meghajtóról tableten. Nehéz elképzelni, hogy másoknak más az igénye?
Biztosan nem utazol többet, mnt én, de inkább kivárom, amíg hazaérek a HM elé, mintsem 8-9" kijelzőn mozizzak. Annyi mindent lehet még csinálni egy iPaden, hogy szinte eszembe se jut. Persze ehhez nem árt, ha van bőven tabletes app, de a 400e db nem sokban korlátoz… Egyébként a filmet én nem is említettem.A legjobb aláírás a héten
-
general
addikt
streamelni wifin, 3G-n? hát nem is tudom, sokszor a facebook sem jön be, olyan szar a net, nemhogy onnan nézzek filmet.
azt sem értem, miért mondja valaki, hogy filmet tévén néz, tárolni meg ott a NAS... most viccelsz? nem otthon használom a tabletet! könyörgöm, ki néz otthon tabletről filmet? ... utazáskor kell/ha nem vagyok otthon. én elég sokat járok-kelek, vannak üres óráim, olyankor használom. még jó, erre találták ki.
-
Steve1207
veterán
Az Asus Gene lapok elég szépek lettek!
.
-
satz18
őstag
Ja. És a 32Gbos nem 150k hanem 200k. A 128-as Sd kártyára nem megy op az meg van egészen. Tehát ha a win8 asról lejön 20 gb, az 64-20+128=172 GB. A 32-es nexusról mondjuk menjen le 1 GB. 32-1=31. Ez sztem nem nagyvonalú dobálózás. És még az SD kártyával együtt sem éri el a 200k-t a win8 as asus tablet.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
rii
nagyúr
aszittem egy projector
mondom minek az aljára pcie/agp??????
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Zsolesz1885
tag
Jöhetne már a Richland..
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
big-J
őstag
Aki ezeket a 3" egérmozikat kitalálja, azzal megnézetnék úgy 10 filmet egy huzamba, hogy mindegyiknek el kell mondania a tartalmát, és nem szabad aludnia.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Tényleg gáz, mivel a 10" gyakran csak 25-30 centire van a szememtől, és csúnyán pixeles, különösen szövegeknél. Ezen a ClearType csak keveset sgegít. Amíg nem volt jobb (iPad 2), persze elviselte az ember, de mióta ugyanannyiért (!) mérik a négyszer annyi pixelt, egyértelmű a dolog.
Nagyvonalúan dobálózol a gigabájtokkal, de míg egy 64-es, alap dolgokkal belakott Win8 tableten 10 GB szabad hely van, addig egy 32-es Nexus 10-en még 25...A legjobb aláírás a héten
-
satz18
őstag
Én egyáltalán nem vagyok elájulva a Nexus 10-től. Ennyi pénzért már teljes értékű win8-as tablet van, ami játékon kívül kb mindenre használható, és abba van 64 Gb, meg 25k ért még egy 128-as SD is belemegy. De a kijelző az csak 720p. húú. Hát az 10 colon mekkora gáz már nem?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
JanR
addikt
Na jó.. megmondom az Asszonynak, hogy esküvő lefújva, mert veszek pár darab Titan-t
(#21) tikshow:
"Hosszú hallgatás után az NVIDIA válaszolt az AMD kihívására" -> AMD 670 / 680? Nincs azzal a mondattal semmi baj..[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
Hosszú hallgatás után az NVIDIA válaszolt az AMD kihívására, és a Radeon HD 7900-ak ellen ringbe szállt a meglehetősen magabiztos nevű GeForce GTX Titan.
Hogy mi van???? Mert a GTX-670-680, az mi?
-
Kobaljov
senior tag
A Nexus 10 hazai árán szépet dob az 1 USD = 1 EUR gyártói árképzés meg az ÁFA, az árelőnye a konkurenciához képest Amerikában valószínűleg nagyobb a 400 dolláros árral. (A hírek szerint pedig hamarosan jön a ráncfelvarrt, négymagos procis változata, bár a mostani kétmagos is elég jónak tűnik nekem, gyorsabbnak érzem mint a Nexus 7-t a négymagos Tegra 3-al)
Nagy tárhelyre nekem sincs igazán szükségem, komoly filmnézés úgyis TV-n megy, a tárolás meg NAS-on, bár a microSD aljzat nem lett volna nagy költség hozzá (bár a filerendszert kicsit bonyolítja)
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
CM Centution 6 tetszik.De szerintem 27-ért egy kicsit drága.
[ Szerkesztve ]
-
raper
senior tag
A Google Nexus 10-es tényleg ütős.
-
erdoke
titán
Vajon mire találták ki a streamelést?
Én is kijövök 32 gigán, mert az összes képem a felhőben van, alkalmi sorozatot pedig hálózati tárolóról nézek.
Egyébként betűknél jön nagyon jól az extra felbontás, filmezni pont elég lenne egy 8,9"-es 1280x800 tab.A legjobb aláírás a héten
-
general
addikt
ok, ha nem full hd, de 720p-s filmből sem fér rá 2-3-nál több egy 16gigásra. és akkor fotókról és zenéről, hacsak átlagosmennyiségben is, még nem beszéltünk. 720p elkél egy ekkora felbontású kijelzőre, mert a DivX igen gyatrán néz ki már egy 1680x1050-es monitoron is, nemhogy ezen a felbontáson.
-
Zirowe
nagyúr
Lefogadom, hogy az az olcsó kindle egy kso.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Cyberpunk
félisten
GTX Titán elmebeteg árazás.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
general
addikt
sosem fogom megérteni, miért adnak ki egy ekkora felbontású kijelzős tabletet, (Nexus 10") ami óriás királyság, de fix tárhellyel... alap, hogy ezen full hd-s filmet nézne az ember, 1 v. 2 film talán ráfér... vagy ami még fontosabb, fotósoknak óriás királyság lenne nagyfelbontásban visszanézni képeket. viszont ilyen kicsi tárhellyel ugyan hány kép férne rá? még a 32 gigás mem is kicsi egy ilyen szuper kis gépnek.... örök rejtély, ennek mi értelme.
-
dchard
veterán
A miniitx-et megint elrontották: a DSUB helyett DVI kellett volna rá amiből eleve leválasztható a dsub ha éppen arra van szükség. Én irodába is látok benne fantáziát: 60-70ezerből egész jó és időtálló irodai konfig rakható össze belőle kis helyigénnyel és tisztességes tudással.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
8zabi
őstag
a kindle 5 jó árban van nagyon
-
erdoke
titán
"A Nexus 10 Android 4.2 operációs rendszerrel és 9000 mAh-s (kb. 33 Wh) akkumulátorral 149 900 forintba kerül, így a Nexus 7-hez hasonlóan lényegesen olcsóbb közvetlen konkurenseinél."
Ez érdekes kijelentés, mivel a 16 GB-os iPad 4 jelenleg 130-140e Ft-ba kerül. Kb. 10 másodperc lett volna utánanézni.
A legjobb aláírás a héten
-
MZperX75
addikt
NVidia GTX Titán 312.000Ft (260.000Ft-ért vettem decemberbe autót,és tök jó)
Valahogy jól nyomja az Nvidia aki e-pénisz miatt is de mog fogja venni még kis hazánkban is a Titánt ide a véres bökőt
Olvasom tovább......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest