Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hasonló, de nem egészen. Beszédes a neve, a jelenlegi (általában patch-elt) állapot lesz az új alapállapot. Amiből több verzió is van, abból csak a legfrissebb marad meg (így ez után nem tudsz visszagörgetni semmilyen frissítést).
Ha van egy viszonylag régi telepítésed, akkor próbáld ki, hogy lefuttatod a karbantartót, majd ezt.
---
Szerintem nem rossz dolog, hogy sohasem kell elővenni a DVD-t (akár fizikailag, vagy legalább ISO-ból, WIM-ből, stb mount-olva), néha elég idegesítő volt ez XP-nél (a Win9x pedig talán még sűrűbben kérte).
De egyébként összegében mégis egyetértek veled.
A drága kis gyors SSD-k és lassú nagy HDD-k korában, valamint általánosságban egész jó szélessávú internet lefedettségben élve tényleg az látszik optimálisnak, hogy csakis a tényleg szükséges file-ok legyenek meg egyedül a legfrissebb verziójukban, speciális esetben (frissítések visszagörgetése, sérült rendszerfile-ok javítása, stb) pedig kérje be a DVD-t, vagy alapértelmezésben próbálja meg lerántani WU-n át internetről.
Ezzel csak annyi bajt látok vélni, hogy ha általában van internet (települnek WU frissítések), de mikor megsérül egy rendszerfile vagy felszínre kerül valami probléma egy bizonyos update-el, amit így vissza kéne görgetni, de most épp nincs internetelérés, akkor könnyen "így jártál". Vagy nem csinálsz semmit, míg hozzáférsz a Microsoft szervereihez, vagy véletlenszerűen akár több tucat frissítést visszagörgetsz jó hosszasan, majd ismét feltelepíthetsz egy rakás update-et, amint újra lesz interneted. Sőt, ha épp nincs nálad a telepítő semmilyen formában, akkor nem nagyon tudsz csinálni semmit. Annak sincs értelme, ha ott van a teljes Windows ISO az SSD-n (és én sem tartok HDD-t a laptop-ban, csak egy SSD-t), külön DVD-t, vagy egy erre dedikált pendrive-ot hurcolászni a laptoptáskában pedig legalább akkora kényelmetlenség, mint ott tartani egy kövér WinSxS-t az SSD-n (ennek ellenére én a laptop-ra is ráküldöm néha a resetbase-t).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
-
mzso
veterán
Marha jó. Nagyon kell, hogy tömörítés is pocsékolja az erőforrásokat...
A takarékosabb visszaállításból - amit telepítés után azonnal kikapcsolok - is sok hasznom lesz...Inkább csinálnák vissza a retkes winSXS-et olyanra mint az XP-ben volt (akár opcionálisan) és mindjárt felszabadulna vagy 5-15 giga hely.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Kezdhetnék a win98 XP-s fájlok kigyomlálásával Win7 alatt is jelen vannak! A 16bites módra már nincs szükség. Twunk16.exe már szerintem teljesen feleslegesen része a rendszernek. Igaz hogy csak 51kB de sok kocsi sokat vesz el.
[ Szerkesztve ]
Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
pakriksz
őstag
és mi a helyzet a 15 GB-tól a végtelenhez közelítő telepítés utáni terjeszkedéssel?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
kromatika
veterán
Ez jó hogy kevesebb helyet igényel.Azt lehet tudni hogy mennyi az ajánlott ram mennyiség?
-
janos666
nagyúr
válasz Trolluska #59 üzenetére
Nálam most ez a helyzet egy kb 1 hónapos Win10 TP-n:
EDS mappa 0 (nincs) - miért nem törlöd kézileg, ha már nincs rá szükség?
Fonts 423Mb (valós, hardlink nélkül)
WinSXS 3.78Gb (valós, hardlink-ek nélkül) - időnként pucoltatom DISM-el
DriverStore 4.29Gb (valós, hardlink nélkül) - na ez jó vaskos vaskos!
Istaller 5.8 / Pacth 2Gb - de ez attól függ, hogy én mit telepítek...Arra vigyázz, hogy sok ilyen mappa tartalmaz hardlink-et. Ha a grafikus felületen nézed a mappa tulajdonságait, akkor az elfoglalt lemezterületet nézd (ami a 0.5<AU<64kb miatt némi felfelé kerekítés a tényleges filemérethez képest, de az a valós helyfoglalás).
Ezek már úgy jönnek ki, hogy kicsomagoltattam parancssorral, amit korábban tömörített a Disk Cleanup és letiltottam az NTFS tömörítést, hogy többször ne forduljon elő.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Trolluska
tag
Hát nézzük csak:
ESD mappa (windows upgrade mentése): 2,6 GB
Windows mappa: 23,7GB, ezen belül:
- Fonts: 519MB
- Installer: 4,9 GB, ebből $PatchCache$ 1,2GB, ami valójában felesleges. Az installer könyvtár is egy rakat duplikációt tartalmaz, csak a fájlnév különbözik...
- WinSxS (Windows-telepítés összetevő-tároló): 9GB. Röviden telepítéshez szükséges fájlok, windows funkciók ki- és bekapcsolásához szükséges cuccok. Bővebben: [link]
- c:\Windows\System32\DriverStore : 1,6GB driverraktár... "Windows keeps a copy of every driver you install in a place called the Driver Store." [link]Csak azt nem értem, hogyha már a telepítéshez is mindenképpen kellett a netkapcsolat (pláne a frissítésekhez), akkor mi a ráknak kell ezt a gépen tárolni? Nem lehetne egy központi szerveren??? Így is minden cucchoz, amit rádugok a gépre, drivert keresgél...
A 23,7GB-ból kb 17GB "installálási vacak" (na jó, nem 100%-ban), ha ezeket meg lehetne spórolni, igazán hálás lennék -
MrCsiT
addikt
nem annyira jó:
Idézet az általad linkelt oldalról:
"On Windows 8 persistent shadow copies are no longer available. Therefore the ability to browse, search and/or recover older versions of files via the Previous Versions tab of the Properties dialog of files was removed for local volumes. The feature is still available in Windows Server 2012.[16]"
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Dare2Live
félisten
válasz Döglött Róka #50 üzenetére
vmi más világban él ahol nem fontos a kompatibilitás csak fölösleges mert x esetben nem működik.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
King Unique
titán
Nekem is van régi HP nyomtatóm, aminek dobozán nincs W7 támogatás feltüntetve, de az univerzálissal és a driver CD lévővel is ok, hozzáadott szoftver is felrakható.
"vagy vegyél újat." - ja, tervezett elavulás segítése, ha az eszköz nem krepál be, majd a driverezést kavarják meg. -
Penguin95
senior tag
Én Microsoftom, jó Microsoftom, moduláris telepítővel induljon a holnapom!
-
veterán
Vagy ha nem kellene kigyomlált telepítőt kreálni, hanem már a rendszer telepítésekor kiválaszthatnám, mit szeretnék telepíteni és mit nem...
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Hiftu
senior tag
A windows akkor lenne végre jó, ha a registry adatbázist elfelejtenék.
Ugyanis minden szerencsétlen program oda szemeteli bele magát.Kellene egy jól kialakított "homokozó" minden programnak.
Ha kukázom a programot, akkor szabadítson már meg a program összes szemétjétől a operációs rendszer.
Ezt nem szabadna a felhasználói program jogosultságának meghagyni.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Tikakukac
titán
válasz Döglött Róka #50 üzenetére
Szerencsére a szaros játékokat én még fel sem hoztam, pontosan azért, hogy ne is írjon senki ilyet. Ööö, hát nem sikerült.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Döglött Róka
veterán
-
Jóember
csendes tag
"...kisebb tárkapacitással rendelkező eszközökön is kényelMesen elférjen."
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
-
Ribi
nagyúr
válasz King Unique #46 üzenetére
HP nem szeret régi cuccokhoz új drivert kiadni. Ami van az vagy megy az univerzálissal, vagy vegyél újat.
Igen, driver win8 alatt nem megy fel.
Most jut eszembe, hogy nekünk is van egy nyomtató otthon (HP persze) és valamiért arra emlékszem, hogy azt se tudtam életre kelteni még Win7 alatt sem, csak XP-n.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz King Unique #44 üzenetére
Sima nyomtató, nem céges otthon ül az asztalon. Ment nem megy. Sehogy. Ennél alapabbat nem tudok.
USB adatkapcsolatról beszélek. Az nem megy, mert a szoftver sem megy fel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ribi
nagyúr
válasz King Unique #44 üzenetére
Printelni tudok, konkrétan scanner rész megy csak USB-ről Win8 alól.
-
King Unique
titán
válasz Tikakukac #40 üzenetére
Eleve külön kell választani azt, h home átlagos felhasználás és programok és spec vállalati cuccok, utóbbiakat, ha nem fejlesztik újabb rendszerre, nyilván nem is fog menni rajta. Ennyi erővel lehet mondani olyan céges szoftvert, ami csak XP-n megy.
HTC teló, ott az USB-adatkapcsolat is, ha arról van szó. Én több okostelótval próbáltam már, gond nem nagyon volt.
De, ha már kompatibilitás, a Win10 is újabb, lesznek benne változtatások, ami esetleg a 8-asnál nem ment, annál se garantált.(#41) Ribi: lehet ilyen valóban, de koránt sem mindegyiknél. Nekem is van HP és egy Canon olcsó kis multifunkcionális nyomtatóm, egyikkel sincs gond W8 alatt. De a Canont dugtam már rá W10 TP-re is, ment azon is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ghoosty
őstag
Az OS mérte tényleg nem igazán érdekes. (Legalábbis nekem.) Az viszont eléggé az, hogy miért hízik esetenként akár duplájára is. Ennyi új funkció szerintem nem kerül bele frissítésekkel.
Feltelepítem a W7-et, mindennel együtt 15 gb. Aztán egy év múlva 30 gb, pedig nem telepítettem oda semmit. Viszont amikor telepítettem a rendszert akkor csak 30 gb partíciót csináltam neki, mert bőven elég, de így már a lapozó file-t másik partícióra kell rakni, meg a következő frissítésnél kiírja, hogy nincs elég hely. -
Ribi
nagyúr
válasz King Unique #39 üzenetére
Én csak és kizárólag azért raktam fel hyperV Win7-et W8-ra, mert a kedves HP cseszik hálózati scanner drivert írni régebbi (vagy az összes?) kombó nyomtatójához.
-
Tikakukac
titán
válasz Dare2Live #36 üzenetére
Elég lesz a 10 is, nem kell a végtelen. A 99% továbbra is gyönyörű, erről tud az Epson mondjuk?
Már leereszkedtél ha minden igaz, hiszen ezt az egészet annak tartod. Szomorka.
King Unique:
Azért viszik vissza 8-as gépket, mert nem megy rajta, az ami a 7-esen?? Az szerintem túlzás, főleg átlagos felhasználóknál... ezért viszik vissza, mert nincs Start menü, nincs Aero Glass, meg az ismerőse, aki egy fórumon olvasta, h szar a 8, na annak tanácsára....
Megoldjuk a start menüt. Aki visszahozza mert a céges szoftverei nem mennek semmilyen módon és mondjuk fejleszteni sem tud mert nem működik sem a kompi mód sem a virtuális gép az talán nem az Aero-t hiányolja leginkább. A win7 meg ki lett ütve. Nincs semmilyen módon, notikból brutál kevés driverezhető egyáltalán így már be is vagy rakva a sakkba.
Én használom mind a 2-t, de hirtelen nem tudok olyan programot mondani, amit Win7-en használok és a Win8.x-en ne tudnám futtatni. Max talán vmi hardver esetleg, pl. volt aki USB stickes Wi-Fi a 3 G módot nem engedte kiválasztani, de ennyi. Nálam is minden hardvert lekezel probléma nélkül a 8-as.
A nagyon régi cucokkal való kompatibilitás, meg értelemszerűen nem biztosított örökre, arra ott van pl. a kompatibilitási mód.Ha működne a kompi mód, örülnék. HTC telókhoz való random szoftver áttöltő és egyszerű bubozgató szoftverek nem ilyenek csak kapjak légből valamit a közelmúltból. Ez kapásból 3 progit jelent. Hogy mi az anyám lett más Win8-ban nem tudom, de az SU sem megy TP-k alatt rendesen, ezzel generálva nem kevés keresgetést, win7 alatt pöccröff, minden megvolt. A kinek a hibája meg nem érdekel, ha a Lenovo ha az MS oldják meg, csak mutogatnak egymásra.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Tikakukac #35 üzenetére
Azért viszik vissza 8-as gépket, mert nem megy rajta, az ami a 7-esen?? Az szerintem túlzás, főleg átlagos felhasználóknál... ezért viszik vissza, mert nincs Start menü, nincs Aero Glass, meg az ismerőse, aki egy fórumon olvasta, h szar a 8, na annak tanácsára....
Én használom mind a 2-t, de hirtelen nem tudok olyan programot mondani, amit Win7-en használok és a Win8.x-en ne tudnám futtatni. Max talán vmi hardver esetleg, pl. volt aki USB stickes Wi-Fi a 3 G módot nem engedte kiválasztani, de ennyi. Nálam is minden hardvert lekezel probléma nélkül a 8-as.
A nagyon régi cucokkal való kompatibilitás, meg értelemszerűen nem biztosított örökre, arra ott van pl. a kompatibilitási mód. -
saelin
veterán
válasz Dare2Live #33 üzenetére
Ráadásul nem is értem mi ez a sírás az os tárhely igénye miatt... 17-18K egy 1TB-os merevlemez. Ebből a tömörítésből főként a mobil termékek profitálnak, az asztali gépen ugyan mindegy, hogy 8GB vagy 10GB az os.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dare2Live
félisten
válasz Tikakukac #35 üzenetére
"Eljössz és megnézed a 10+ alkalmazást, de te is sorolhatsz 10+ darabot ha van időd, teljen a fórum van hely az interneten a fütyiharcoknak"
kb végtelen mennyiségben tudok W32s alkalmazásokat sorolni, ami fut W7en annak 99%a mind az.
És akkor várom a listád. Igen azért nem sorolod mert nem tudod sorolni. Nem nem ereszkedek le primitiv "fütyis" szintedre ha nem baj.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tikakukac
titán
válasz Dare2Live #34 üzenetére
Micsoda kimutatás, szabad kérnem a megkérdezetteket vagy a felmérést végző cég nevét? És azt, hogy miről csiviteltem fentebb megvan? Kell a kompatibilitás. Esetünkben leginkább egy teljes másik rendszerrel.
Eljössz és megnézed a 10+ alkalmazást, de te is sorolhatsz 10+ darabot ha van időd, teljen a fórum van hely az interneten a fütyiharcoknak
-
Dare2Live
félisten
válasz Tikakukac #30 üzenetére
Szerintem nem nekem, hanem a 99.9%nak.
Te vagy az a 0.1% akinek ezek szerint nem kell a visszafele kompatibilitás. Megkérdezhetem mire használod a számítógéped? Sorolj kérlek egy 10+alkalmazást...
-
Dare2Live
félisten
válasz Jim Tonic #26 üzenetére
Honann veszed ezt?
Még a W95ös időkben megírt aplikációk nagyja is fut W7/W8on. Egy 1998os eredeti CDs Baldurs Gate tökéletesen működik W7en, szó nincs róla, hogy emiatt neked W95öt kéne telepítened.
Igen zabálja a helyet, de inkább egyen Windows +10gbt minthogy ne legyen visszafele kompatibilitás.
-
Воланд
titán
szerintem tovabbfejlesztette. wim boot eseteben tudtommal nem figyeli a hw-t, hogy mennyire legyen tomoritve az os, ott van egy fix ertek. itt meg a tomorites merteke fuggeni fog a cpu-tol es a ramtol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blindmouse
senior tag
Nem lenne jobb ha a sosem használt szemetet gyomlálnák ki a rendszerből? Meg a 32 bites programokat 64 bites tablet release-ből? Redundáns programokat és a különböző wizzardokat tabletokra? Vagy lehet jobb ha bennehaggyák, nehogymár ne lehessen PCI-os USB bővítő kártyát beledugni a tabletba.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
alevan
őstag
Akkor most az MS kukázta vagy továbfejlesztette a WIM-Bootot (Windows Image Boot)?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Tikakukac
titán
Én meg lazán kijelenteném, mázsányi új gépet hoznak vissza win8-al, hogy varázsoljunk 7-et mert nem mennek a dolgaik.
Nekem sem viccből van dual bootom meg egy gép natív win7-el csak emiatt.
-
saelin
veterán
válasz Tikakukac #23 üzenetére
Azért ez nem jelenteném ki ennyire lazán. Nekem máig rengeteg játékom van, ami még xp-re jött ki, és ha ezeket újra meg kellene vennem, mert az eredeti CD-s verziók nem lennének telepíthetők/futtathatók... annak nem örülnék. Van olyan, amit sehol nem lehet megvenni digitálisan. (Emperor: Rise of the Middle Kingdom, de még biztos van ilyenem.)
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Tikakukac
titán
válasz Döglött Róka #22 üzenetére
Akkor nyugodtan elhagyhatják azt a részt, felesleges.
-
Ribi
nagyúr
Inkább azt oldják meg, hogy ne gyűjtsön össze annyi szemetet az idők során és nem lenne hely probléma...
Nyomok egy cleanuppot, amivel kb 4G helyet kellene felszabadítson, de valahogy csak 2 lesz belőle. Be volt pipálva a recycle bin, de abban mégis maradnak fileok. Windows temp könyvtárában is maradt csomó file. Nem tömöríteni kellene, hanem magát a saját oprenszer szemetelését megoldani. Eleve miért telepít drivert egy usb eszközhöz ha másik portba dugom? Plusz hely... Kidobni kell a szemetet nem tömöríteni -
arn
félisten
whoa... igy 20-30 ev utan elkezdenek gondolkodni, hogy optimalizalni kellene a meretet, es sporolni az eroforrasokkal? pl, hogy ne halmozzon fel szemetet eveken keresztul.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Tikakukac
titán
Indokolatlanul brutális méretűre hízás kiküszöbölve?
-
waterman_
aktív tag
Windows 10ben is van winsxs könyvtár? Mert ha igen, akkor a funkcióját átgondolhatnák és a felesleges dolgokat onnan, valamilyen tool-lal egyszerűen törölhetővé tehetnék. Alsóhangon 6-7 gigabájtból lenne mit törölni.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
Ghoosty
őstag
Köszönöm az információt. Azért durva, hogy ha ennyire kell trükközni, hogy elkerüljek egy feature-t, amit ki is lehetne kapcsoltatni, vagy megkérdezhetné telepítés során.
Nálam ráadásul nagy a veszély, hogy a rendszer magától a tömörítés mellett dönt, mert kis partícióra van rakva a rendszer, mert úgyse kerül oda semmi más.Lehet, hogy meg volt az első félreértésem az miatt, mert a x86 és a mobil windows is azonos néven fut és ez az egész nem is érinti a PC-met.
[ Szerkesztve ]
-
-
janos666
nagyúr
Tudok viszont egy (legalább is részleges?) workaround-ot.
Ha manuálisan osztod ki és formázol GPT partíciókat (kizárólag EFI módban lesz boot-olható), akkor lehetséges 4k-tól nagyobb allocation unit size használata, amivel nem működik az NTFS File Compression (csak <=4k esetén érhető el). Tehát, ha mást nem csinál file szinten, csak így filrendszer szinten tömörít, akkor ez esetben (pl. 8k-s AU-val, ami akár egyébként is jobb lehet egy modern SSD-nek, mint a 4k) képtelen lesz tömöríteni.
Bővebben egy régebbi hozzászólásomban.#11 - Hát nem tudom. Annak idején meglepett, mikor kiderült, hogy mégis fut a Win8 SSE2 nélkül is, ha felerőlteted valahogy, tehát valószínűleg mégsem úgy programoztak, hogy SSE2 nélkül nem is fut a rendszer, szóval talán nem is nagyon használja ki.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Én kézileg particionáltam egy frissre törölt SSD-t a Win10 TP 9926 telepítővel (ez még biztos nem kínál fel semmi telepítési paraméterezést a particionáláson kívül), majd egyszer véletlenül betömörítettem a rendszerfájlokat a Disk Cleanup utility-vel (nem számítottam erre, csak az átmeneti file-okat szerettem volna lepucolni, melynek során megszokásból végigpipáltam mindent), ami ha jól rémlik ~8Gb tárhelyet szabadított fel nekem (de lehet, hogy ez a szumma volt a TEMP ürítéssel és egyebekkel együtt - mint mondtam, kicsit figyelmetlen voltam).
A compact parancs szerint a system32 mappám tartalma 1.8 arányban van tömörítve, szóval úgy tűnik, hogy ez lényegében az ős öreg NTFS file tömörítés (is, de nem tudom, hogy valami mást is csinált és az visszafordítható-e vagy sem).
[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
satz18
őstag
Ez elég jó hír. A t100-ba a 64 GB-ból a felét lefoglalja a rendszer és telepíthetek mindet a tetű lassú kártyaolvasóval megáldott SD kártyámra. Asszem fogok tudni mit kezdeni a jövőben felszabaduló tárhelyemmel.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
orbano
félisten
ez eléggé bullshit szagú nekem...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Ghoosty
őstag
"Ennek vizsgálatát a rendszer már a Windows 10-re való frissítése előtt elvégzi és megfelelő hardver esetén már a telepítés során tömöríti az állományokat, míg a Windows 10-zel érkező új eszközök esetében a gyártók engedélyezhetik vagy tilthatják ezt a funkciót alapból az eszköz teljesítményének kiértékelését követően. "
Azt nem lehetne, hogy én döntsem el, hogy kell-e? Vagy a saját telepítés esetében én vagyok a "gyártó"?
-
törölt tag
A tömörítés -akár milyen hatékony- időbe és erőforrásba kerül, egy mobil eszközön "több zene és videó" tárolása miatt, alacsonyabb akkuidő nem mindenkinek kóser.
15GB hókuszpókusz nélkül?!.
-
Patice
nagyúr
A Win10-ben nem lesz pl. olyan szolgáltatás, amivel automatikus biztonsági mentést csinálhatunk pl. egy NAS-ra, mondjuk naponta egy képfájl formájában?
Vagy ezt eddig is meg lehetett csinálni, csak én nem használtam?
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
- Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC 16GB
- Poco m6 pro 512 GB és infinix note 30 pro 256 GB. Csere érdekel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest