- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számomra az a legszembetűnőbb amikor felraksz valami programot és nem kell a startmenüben keresgetni, hogy mégis milyen mappába dugta el a kedves készítő(a másik 137 mappa között).
Érzésre a keresés is gyorsabb, ha például nincs a kezem a billen, akkor is tudok alt+tabolzni, a kattintható bal alsó sarkot is nagyon szeretem.
Persze a "félonline" szolgáltatások is kényelmesek(skydrive, üzenetek, időjárás, mail, stb.).
-
djgeg
őstag
Hát ott kezdődik, hogy maga a felület oké érintőre lett optimalizálva, ezáltal a nagyobb felületen megjelenítés miatt igen lehet töbet kell mozgatnod az egeredet... de őszintén mi fészkes fenének van a bill? Win 7 start menünél se kattintok... keresek és találok aztán enter... Én legalább is így használom. A win 8 start menü meg nem más mint egy tényleges kezdőképernyő... amit személyre szabhatsz láthatod a leveleidet stb stb. Klasszikus értlemében nem startmenü... hanem kezdőlap amibe belerakták a startmenü tartalmát. Ezt kell felfogni/hozzászokni, és máris gyorsabbak lesznek a dolgok. Felraktam nemrég 8.1 et... És őszintén? Zavar, hogy ott a stargomb
Szokás kérdése.
Mindent összerakva hülye volt az ms... mert nem volt átmenet, vagy választási lehetőség. Azt viszont nem kell tagadni, hogy ha hozzászoksz ugyan olyan jó, vagy gyorsabb. Főleg keresésre. Nekem win7 be pl lassú volt. win8 hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest