Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Wifi... windows 8... Nálunk is előjött a hiba... Érdekes én találtam rá megoldást...
"Download over metered connections"
"save power the network adapter is turned off"
Vagy nálunk még toltam egy AD patchet, mert ott volt még egy bug, ami windows 8 as eszközöknél szarakodott.Érdekes... mindezt kb még aznap megoldottuk/kiderült... De prók vagyunk xD
-
djgeg
őstag
Hát nem tudom... Én is a szakmába dolgozok már jó pár éve... de még nem volt olyan, hogy Windows BSOD hibakód, vagy valami log laapján ne találtam volna meg a hibát egyszerűen. Persze vannak szivatós dolgok amik nem egyértelműen a vagy b . Csak azt ne magyarázzátok meg nekem Linuzxon vagy bármi más oprendszeren ne lenne ilyen. Ez hülyeség. Használtam-használok Linuxot munkára is pls... Azzal is szívtam eleget, de nem többet mint Windowsal. Érteni kell, hozzá, kb ennyi a titka (+no meg jól "google-zni"...
)
-
kpal
nagyúr
válasz
quailstorm #172 üzenetére
Vista nálam 1napig volt , visszakerült az Xp , legutóbb win7 -re váltottam ...
-
Pedig de, jó régóta. Rendszeresen gúglizok az ilyen döglések után a hibakódra, de segíteni még nem sokat segített.
Illetve. Ha már olyan rohadtfejlett az ablakok, akkor nem lehetne hogy normális hibaüzeneteket dobjon?
A BSOD utáni részekre ugyanis nem sikerült válaszolni.+1 amit leírt Cpt. Pirk is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tegnapig nem is volt az.
Egyébként mit csinálsz olyan BSOD-val, ha napi 1-2 alkalommal jelentkezik és mindig teljesen más a hibakód? Végül rájöttünk, hogy egy gyenge minőségű ftdi driver volt alapból a Win7-ben, ez okozta. Felraktuk a friss gyárit, azóta nincs kék halál.
Amúgy a BSOD-k alkalmával az éppen nyitva lévő fájlok gyakran NULL karakterekkel lettek tele, így egész nap nyomhattam a biztonsági mentéseket a hálózati tárolókra, ha nem akartam pár percnél több munkát elbukni. Szóval az NTFS valahogy nem vált be...intelMMX: már az Android előtti okestelón (SE P1i) is az Operát nyomtuk, jó böngésző. Kényelmes használni és gyors is nagyon.
-
Glenda
addikt
Rohadtul remélem, hogy nem a szakmában dolgozol. Demystifying the 'Blue Screen of Death'
Részemről befejeztem, ez nem Linux vs Windows topic. A MS kudarcok köze egyedül a Zunet sorolnám az itt leírtak közül, azt is a hülye forgalmazása miatt. Dupla nemzőszervkorbács a Microsoftnak, hogy a Surfacenél is elkövette ugyanezt. Tripla, ha az Xbox One-nál is el fogja.
-
Hát pedig sokat elmond. Látod, én használok winnyózt is melóhelyen, Linuxot itthon. Van összehasonlítási alapom. Neked?
A Pistában az volt a gáz, hogy nagyon tolta a MS, hogy ez mekkora izé (nyócat is). Linuxot nem tolja senki.
Az enumból meg az derül ki, hogy 0x0007, ami pl. bármi lehet, winyó, proci, ram. Illetve az enum egy dolog. Amikor nem ment a céges wifi nyóccal, akkor kb. annyit tudtam mondani, hogy ööö nem megy. Mert semmilyen információ nincs arról, hogy hol akadt el a csatlakozás, stb. Ez is egy olyan eset, amikor sokat segített volna egy hibaüzenet.
-
Glenda
addikt
Nem a ki kezdésről van szó. Nem utálom a Linuxot, egyszerűen nem használom. Csak ha a Vistát ide soroljuk, mert csak 20%-kot ért el a piacon, akkor szerintem ide illene sorolni a Linuxot is, ami ennek a töredékét.
Vagy akár az Operát, ami a hibahatáron mozog.
Vagy ha nem, akkor mi alapján állítjuk össze a listát?
A BSoD enumjából azért sok minden kiderül.
-
Vannak olyan cuccok amikkel most ismerkedtem meg.
-
Általában ezek olyan helyek, ahol nem gyakran kell a géphez nyúlni... Meg a legtöbbször nincs hely egérnek.
@Glenda : gratulálok. Megint ki kezdi? Asszem eddig mindin Linux user itt a topicban hanyagolta a Linux-Windóz témát.
Mellesleg nekem pont ellentétes tapasztalataim vannak windózzal. Meg a sokatmondó hibaüzeneteivel, amikből semmit nem lehet kideríteni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A kifejezés maga még mindig nem jó, nem Linux Desktop, hanem desktop Linux disztró(k). Az előbbi kb. az asztalt jelenti a háttérképpel meg az ikonokkal, ha vannak. Persze értem mire gondolsz, csak helytelen ebben a formában leírva.
Amúgy ez meg nem piac, piacon pl. a Microsoft termékei vannak, meg az Apple termékei.
Ez a tipikus mondat meg: "mindig "majdmost" jön a brutális elterjedés.", valahogy nem a Linuxosok szájából szokott elhangzani és példának sem ők hozzák fel.
Most leírtál néhány tapasztalatot, többnyire régit. Az az igazság, hogy azóta nagyon sok minden fejlődött és sokkal gyorsabban, mint mondjuk az MS termékei. Nem véletlen alapoz például egy egész üzletágat a Steam Linuxra, miközben megtehetné ugyanezt MS termékeivel is, mégsem teszi, pedig játékra való igazán a Windows...Az ext-re meg azt tudom mondani, hogy azon a vinyón ahol a Win7 bootolhatatlanná vált, ott még fél évig ment a Chakra Ext4-el, míg végül a tulaj vett egy SSHD-t magának, addig lusta volt mert úgy is ment.
Továbbá a "mi maradt?" kérdésre még n+1 disztrót fel lehetne sorolni, ami teljesen jó kezdőknek. Debiannak is van vagy 40 leszármazottja, és lehetne sorolni még azt a 3-400 disztrót, ami van...
-
intelMMX
senior tag
válasz
Armagedown #182 üzenetére
Olyan Windows Surface vágódeszkát elfogadnák. Persze a bill nem gyakran lenne használva
-
Glenda
addikt
válasz
CPT.Pirk #184 üzenetére
A One Windows még nem jött el, majd meglátjuk mi lesz belőle.
A Linux Desktop pedig piacon van már ezer éve, mindig "majdmost" jön a brutális elterjedés. Én is használtam Debiant, vagy ősrégi csomagok, vagy dependency hell, segfault. Ubuntu bloatware, a rpm alapúak nem szimpatikusak. Mi maradt? Gentoo, Arch -- ezeket nem fogja egy halandó bekonfigolni --, meg a Slackware, amit soha nem próbáltam, így nem tudok nyilatkozni róla.
A helyzet sokkal jobb, mint pár (jópár) évvel ezelőtt, az első Linuxom egy SuSE 6.2 volt, 2.2-es kernellel. Az XFree86-ot kézzel kellet szerkeszteni, ha GUI-t akartam. 2.6.27-nél hagytam ott, amikor (GF4-gyel) választanom kellett, hogy vagy vesa-t írok az xorg configba, vagy maradok azon a verzión.
Reiser4 és ext3 is veszített el minden adatot egy badsectoros winchesterről, NTFS-szel az xp még egy évig ment rajta. Egyszercsak úgy döntött nem akar bebootolni, ext3 alapon meg fsuck végtelenségig.
Na én ehhez már öreg vagyok. Működjön, hagyjon a munkám csinálni és kész.
-
Glenda
addikt
válasz
Armagedown #182 üzenetére
Meg a Linux Desktop.
-
Armagedown
őstag
A Windows 8 és Windows Rt , illetve a Microsoft Surface tablet kimaradt a listából
-
Jó kis cikk, lehetne még hozzárakni biztos, lehet meríteni esetleg a kommentekből és jöhet egy II. rész!
-
-
Kimaradt tényleg, magnetooptikai meghajtók, PD-lemez. 650Mb köröliek voltak, írható-olvasható, ment róla a Win3.1, cserélhető lemezes volt a meghajtó. Kb. olyan volt, mint egy tokban levő CD. A meghajtó olvasta is a CD-t.
-
Volkov
senior tag
Ami nekem kimaradt: (bár lehet külföldön siker volt)
- A-drive vagy SuperDisk : a 120MB-os "floppy"
- ageai physx (gyorsító?) kártya -
válasz
quailstorm #172 üzenetére
Vagy inkább azért ment, mert éppen jók voltak az általános rendszerhíváso ahhoz a laphoz is
Aztán ha már felállt, akkor rájött, hogy ja, ide driver kell.
Amúgy inkább a NT-t használod ma is, azal indult a "stabil" windózok sora. Mondjuk annak a kernelét is úgy "vette" a MS, azaz felvette a fejlesztőket, akik meg tudták írni. Hogy macerás volt, ja, nem asztali gépre találták azt ki, hanem munkahelyi környezetbe.
-
quailstorm
félisten
Igazán borzalmasat egyet tudok mondani, az a 98FE. Az kész totál KO... Semmi nem megy rajt, de legalább fagy mint állat.
Vistanak kellett idő mire összekapták, de tulajdonképp alapjaiban azt használjuk azóta is, meg a sok backporttal remek lett.
ME pedig a legjob DOS alapú Win. Nyilván DOS appok futtatására nem a legjobb, de fejlettségét tekintve jó, nekem az USB rész ami bejött. Azt portolták vissza Win98SE-re is, ott is szépen megy.Énnekem inkább az NT4 az elmebaj. Rohadt nehéz kezelni. Bár tudom, az csak '96-os.
(#171) hcl: pedig mindent újra kellett raknia. Annyiban volt mázli hogy az előtelepített illesztőprogramok szinte maradéktalanul elegek voltak az új környezethez való igazodáshoz.
-
válasz
quailstorm #169 üzenetére
Nagy mák volt akkor
Mondjuk a 98 ha el bírt indulni, akkor már menthető volt általában -
kpal
nagyúr
a legborzalmasabb windows-ok
-
quailstorm
félisten
Nope, az egy P2 volt amibe belehánytam. És a kész munkahelyről származó úgy ahogy van kivett feltelepített 98SE ment róla.
Nálam az Asrock lap + Athlon XP még fullos Win98SE támogatású, csak úgy hasított rajta. Majd valszleg 1-2 játék miatt megmarad, mert értéke nincs. Gondolok a RingRikerre vagy a Prince of Persia Arabian Nightsra.
-
válasz
quailstorm #165 üzenetére
Ennyi
Mondjuk a 98 az erősen bunda, mert egy mai gépre persze hogy gyorsan felmegy. De nekem AthlonXP-n sem nagyonakart rendesen működni már.
-
Imádtam a Newtonomat!
Sokra nem tudtam használni, de attól még nagyon hype volt! És kb 10 perc alatt eladtam, mikor meguntam!
Úgy álltak sorba érte! -
phenomHUN
senior tag
Érdekes kis iromány volt.
-
quailstorm
félisten
Nalam meg azonos gepen masik HDD-re atrakastol is bekrepalt. Bebootolt de feketeseg... (vista x64)
Ellenben kaptam 4gb-os HDD-t, behajitottam gepbe, es 3 reboot meg 15 perc mulva ment rola a Win98SE(rebootot o kerte).
Ha mar bukasok:
Nintendo virtualboy (3D-S cucc)
meg Sony MSPRo, MS micro (M2) -
wody21
tag
ME-t is sokáig használtam, Vistát is... Nem különösebb élmény visszaemlékezni azokra az időkre, de "annyira" azért nem voltak használhatatlanok.
-
-
macko20
őstag
válasz
CPT.Pirk #156 üzenetére
Az am3 és az 1366 nem hiszem h azonos chipset tel szerelték volna, nekem xedik gépen van a 8 de ez a mutatványa tetszett a csempéket ki szanáltam csak a hasznosak maradtak.az átrakással még kísérlettezek akkor majd többet használom
Az aprokban ma láttam egy dupla érintős lapit arra jó lehet/a bill helyén is érintő kijelző van/lehet h 5 év múlva az is ide kerül majd -
-
-
Drone86
tag
Pontosan!!
Én is kb kibővített star menünek használom a kezdőképernyőt, és így sztem gyorsabb is, mint a start menü, mert nem kell oldalra nyíló menükben keresgélni, hanem a fontosabb programok mind-mind egyszerre láthatóak..(#123) osszaki
Nem kell mindent keresgélni a charm barban, ki lehet rakni bármit lapkára.. Azért a manapság használatos felbontások mellett elég sok kifér így..
Elismerem, hogy kell vele barátkozni, mert elsőre szokatlan, de basszus, akkor soha többet ne változzon semmi, mert már megszoktuk a régit? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
És ez most mit bizonyít? Azonos gyártójú chipsetnél még az XP is tudott ilyet (pl. Via-s P3 gépből Via-s 462-es AMD-s gépbe költözést simán vette). Win7 is képes volt ilyesmire, még akkor is, ha az új laphoz kellő driverek felrakásáig nem látta a rendszer partíciót sem, üres volt a sajátgép.
Most utoljára kicseréltem a laptopot a Linuxom alatt partíció átmentéssel, a mellette lévő Win7 nem indult többet, a Chakra megkérdés és driverezés nélkül ment tovább.
Szóval semmi különleges nincs abban, ha a Win8 nálad éppen nem dőlt össze gép cserétől.
A rádió meg annyit nem ért, hogy foglalkozzak vele meg postázzam etc...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyenem nekem is volt, full extrás rádió, csak semmire nem volt jó, de azt az 500Ft-t megérte a Pécsi vásárban. Végül kitettem a kuka mellé egyik pince takarításkor évekkel később.
peti_s: meg az a színvilág. Úristen!
Amúgy kolléga érteni fogja a poént benne, akinek a Win8 bejön az olyan, mint akinek tetszik az ME3 eredeti befejezése EC és happy ending mod nélkül is. -
peti_s
addikt
"A W8 sztem PC-re is remekül sikerült, csak a userek be vannak oltva azzal, hogy "jajajajajajaajjjj nincs startmenü itt a világvége".
Gyakorlatban meg kap egy egész képernyős startmenüt, hülye lenyíló mappák nélkül és mindent azonnal kereshet a startgomb megnyomása után."Erre írtam h nem csak a start menü hiánya okozza azt, h kevesen váltanak rá.
-
macko20
őstag
A műholdas rádió vevőről biztosan nem sokam hallottak itthon , nekem volt egy németböl hoztam mert eszméletlen jól nézett ki, nem sikerült beűzemelni ,kb a 8. szerelő tudta meg mondani h mi az egyáltalán, és h kb fél évig súgározták a jelet hozzá....
-
peti_s
addikt
Ja, meg vegyek új nyomtatót mert a régihez nincs driver. Sokan elfelejtik h a frissítés W8-ba is pénzbe kerül, ha pedig már van egy OS-m amivel meg vagyok elégedve (Vista/W7), nem fogok azért fizetni ami 1 nem tetszik, 2 semmi szükségem nincs rá, 3 meg csak bajom lenne a driverek hiányával. Ráadásul ez a minimalista design sztem ronda, a Vista és a W7 aero-ja után.
-
válasz
parandroid #124 üzenetére
Meg a hardverigénye is meghaladta az akkori átlagot.
De a gyártókat kellett volna a MS-nak megszívlapátolnia amiért 512MB rammal tolták ki nagyüzemben a Vistás notikat.A Vistára sok mindent lehet mondani, de azt, hogy "gyenge minőségű volt" butaság.
A W8 sztem PC-re is remekül sikerült, csak a userek be vannak oltva azzal, hogy "jajajajajajaajjjj nincs startmenü itt a világvége".
Gyakorlatban meg kap egy egész képernyős startmenüt, hülye lenyíló mappák nélkül és mindent azonnal kereshet a startgomb megnyomása után.(#123) osszaki: Startgomb és azonnal írhatod, nekem még a "jegyzettömb"-nél is pontosan megtalálja.
-
Firkavadasz
tag
Vista szerintem nagyszerű rendszer lett, épp nemrég vásároltam egy Home Premium kulcsot 500 ft-ért, szerintem nem fogja a gépet, nekem jobban ment minden játék, mint xp-n anno.
Remek cikk, köszi
-
trufa12
addikt
A vistáról annyi emlékem van .D első barátkozásunk bétával : ...
A hdd majdhogynem kuka lettutána később már mikor használhatóbb volt, fel telepítettem de nem volt az igazi. Általában azért vissza került az xp. Aztán jött a win7, azóta is barátok vagyunk.
Majd a következő windows megint jó lesz
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
A régi laptopomat direkt úgy adták ki, hogy majd vista kompatibilis, még matricája is volt róla, minden driver adott volt hozzá, mégis ritka lassú volt vele.
C2d 2.1ghz, 2gb ram, 8600gt m.
Xp és 7es tökéletesen és gyorsan ment, a programok sem akadtak, míg vistán igen.Szóval volt ott bőven probléma.
-
peti_s
addikt
válasz
Sztem a design pont az eladásban segített. Rengeteg XP-re felkerült akkoriban a Vista utánzat téma, ami számomra azt mutatja h ilyen szempontból nem volt rossz. A W8 sokkal nagyobb bukás lesz mint a Vista, mert a Vista részesedése jelenleg az OS-ek piacán azért kicsi, mert rengeteg későbbi Vista licenszhez megadták a lehetőséget hogy ingyenesen lehessen W7-re váltani. Amúgy Vista SP2-vel van olyan jó mint a W7.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
parandroid #130 üzenetére
900-as CeleronII procim 950-et ment egy Tomato alaplapban, 1000-en már nem indult a gép. Pár évig néztem a 950MHz-et.
sh4d0w: akkoriban még nem lehetett lockolni a busz sebességet? Kevés kártya bírt ki ilyen magas frekvenciákat.
-
-
válasz
intelMMX #132 üzenetére
Meg azért a P2 Celeron az egy ~15évvel ezelőtti dolog. Mit akarunk tőle? VAn P3 Cerkás laposom, 700MHz, 256Mb RAM, WinXP használhatatlan rajta, 2000 úgy-ahogy elmegy, Minimál Linuxok éppen hogy. Használatban van, hálótesztelésre, mikrokontroller írásra, stb.
Akkoriban jó gépek voltak ezek, én szerettem a P2-P3 időszakot. -
intelMMX
senior tag
válasz
parandroid #130 üzenetére
Én a p2est 333ról 412ig. Perzse nem nagy, de arányait tekintve szép eredmény.
Ugyebár Sl6ot nem kellett húzni. Ami a röhej hogy a 950es celeronom erősebb volt az 1000es celeronnál.hd: nem mondom hogy lehetetlen, de a celeronokon az se segít.
-
-
intelMMX
senior tag
válasz
CPT.Pirk #112 üzenetére
Volt nekem is P3 cerkám. Konkrétan ugyanarra a P2 cerka is jó volt.
Bár a P2es cerkába 256kiló L2 szorult és azért lehetett is húzni. A P3 cerkán csak a fejsze segített.
Bár 2009ben egy P2 cerka kevés...de momentán ez volt, ezt kell szeretni.
Szereztem egy SL6BY-t is (szerintem mindenki tudja mi az). Konkrétan az 1,6os p4-nél mindenben jobb volt. -
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon király cikk volt, köszi!
-
TiX
csendes tag
A widows ME és a Vista sem volt rossz operációs rendszer, csak jól kellett driver-ezni.
Nekem mindkettő megfelelően futott. Ettől függetlenül a crack edition lehet fagyott ahogy illik... -
parandroid
félisten
Nem volt az rosz oprendszer, igazából az új dizájn ölte meg, meg a rengeteg driver és kompatibilitási probléma. Rengeteg gyártó nem készült hozzá semmilyen szoftverrel, driverrel, vagy csak túl későn, a userek meg nehezen tolerálták a GUI váltást. A 7-nek ebből a szempontból szerencséje volt, pont a Vista csinálta neki előre a helyet. A 8 most kb megint pont ugyanezért lett bukta, egyszerűen senki nem szereti, ha egyik napról a másikra olyan oprendszert kap, ahol szinte mindent elölről kell tanulnia. Nem lesz ez sem rossz majd, csak tömegeknek kell megszoknia. Az Me-t meg én is szerettem, sokkal inkább, mitn a 95-öt, persze ettől függetlenül egyértelmű, hogy a 98 egy nagyságrenddel jobb volt.
p
-
osszaki
tag
Én szerettem a Win Me-t. Nálam pont a Vista maradt ki, a családban 1 gépen se fordult meg, de ismerősi körben se nagyon emlékszek erre. Talán egyszer, ha láttam. Win7 viszont szuperjó. Win8 -al viszont nem bírok megbarátkozni. Azon kívül, hogy bitang gyorsan feláll a rendszer más kellemes dolgot nem tudnék elmondani róla. Start menü iszonyatosan hiányzik, meg, hogy onnan 3 gombbal indítottam el programot, most meg csak egy jegyzettömbhöz is: oldalra húz, animáció, keresés, je begépelése, de csak 'je' mert ha tovább írom nem találja. És szerintem sokszor indokolatlanul lassan áll le a rendszer.
Jó cikk volt amúgy
-
Lambach
tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nem sokáig hibáznak már. Közeleg a kőbalta korszaka
-
-
"A Vista azon ritka esetek közé tartozik válogatásunkban, mikor nem a stílus hiánya, a túlzott előreszaladás vagy a versenytársak, hanem szimplán a gyenge minőség miatt válik elkerülhetetlenné a bukás."
Ez így konkrétan hülyeség.
-
Prevent
aktív tag
Tetszik az az Apple Newton. Kettőt kérek
-
-
-
litvitcsak.a
tag
Konzol téren is voltak melléfogások pl.: Atari Jaguár - Nem volt rossz gép, söt! Unoka tesóméknak volt egy, sajna csak pár játék volt hozzá, de azok elég jól néztek ki.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Régi szép idők mi? Tuningos cerkák... Nekem P3-as antituning celeron volt, az borzalom volt, azóta meg a környékbeli ismerősöknek mikor valamit csinálni kell a gépén, száz, hogy egy P4 celeronos régiséget akarnak még ma is használni...
Alchemist: azért pl. Vista tudott alkotni. Két évig használta egyik ismerősöm, nagyjából csak játszott rajta, mire szólt h. csináljunk valamit, mert egyre lassabb. 14 giga szemetet szedett ki a C-ről a meghajtó karbantartó, ez mind a Vista saját szemete volt.
-
chris-v
senior tag
Ez jó kis cikk volt!
A MiniDisc még beleférhetett volna. -
Alchemist
addikt
egy jól belakott munkára használt xp egy év után elkezd szépen napjában 3-4x fagyogatni, kékhalálozni.
A régebbi munkalaptopomon (ThinkPad T60) jó 5 éve van XP, tele van mindenféle programokkal és (SSD-ről) ma is stabil és gyors. Persze ehhez szükséges volt a rendszeres karbantartás, gyomlálás... ebben elvben jobbak az utódai, de ha bármelyik rendszer tele van mindenféle betöltéskor induló programmal, szolgáltatással (különösen egy laptopon, 5400-as vinyóról indítva), az nagyon le tud bármilyen gépet lassítani.
-
NGA
addikt
Ennek ellenére sokkal többen vettek Ballmertől.
Más:
A Betamax soha nem volt kudarc, a professzionális technikában a digitális korig húzta. A Minidisc is igen sokáig siker volt. Még ma is sokan használják. A Laserdisc meg ugye a CD-ben él tovább. Ezeket én nem nevezném bukásnak.
-
Traxx
őstag
Zárt rendszerű érintős telóm van, 3 colos kapacitív kijelzővel, wifivel. Opera Mini van rá, IM program is (bár a skype fúzió óta még kutatok ideális után, mert az ebuddy nem akar csatlakozni egy ideje
), használok még szótárat és 1-2 kisebb alkalmazást. Normális GPS progi nincs rá ugyan (viszont van PNA-m, tehát annyira nem fáj a hiánya), meg van még pár hiányzó dolog. De 40 körül volna az az okostelefon, amire lecserélném ezt és tényleges előrelépés lenne. Annyit pedig nekem nem ér, főleg hogy nem használnám jelentősen több dologra.
-
Alchemist
addikt
válasz
quailstorm #90 üzenetére
A fájlindexelés viszont igen agresszívan tekeri a HDD-t.
Na igen, ez és a hasonló szolgáltatások letiltásával, korlátozásával lehet gyorsítani a Vistát is.
-
tomazin
veterán
teljesen egyetértek veled, viszont nézd meg, hogy mennyi embernek van "fúúdefasa" telefonja, mert az menő. Az hogy milyen logó van rajta az teljesen mindegy, de az okostelefonhasználók szerintem kevesebb mint negyede használja ki azt,h neki okostelefonja van. De ez az élet más területén is így van, ilyet veszünk mert attól én leszek a jani a buliban/melóhelyen/utcán (valójában meg azért mert megmondta a marketing,h neked ez kell, meg a kofidisz hitel)
-
MongolZ
addikt
"ha egymás mellé állt Steve Jobs és Steve Ballmer, egyértelmű volt, hogy melyiküktől vennénk inkább lifestyle terméket "
Egy termék vásárlásánál nem ennek kellene lennie az elsődleges szempontnak.
-
Karambola
csendes tag
Nem tudom,mi a gond a Vita játékfelhozatalával? Persze hogy nem többszáz játékos,de azért nekem bőven elég az a havi 2-3 értelmes dobozos meg 4-5 store -os újdonság. Persze nem mind minőségi produktum,de azért egy handheld esetében bőven elég. Otthonra ott az asztali gép,ha kínálatot akarsz. Utazáshoz meg ennyi is bőven elég.
Konzol-fronton én inkább őket említeném,mint epic fail: Sega DreamCast (én spec. imádtam,de csúnyán bebukott vele a Sega,töbekközt a ps2 illetve a szinte full arcade felhozatal miatt), Nintendo GameCube (szintén nagy kedvenc volt,de a konkurenciához képest kevés game,késett megjelenés,a netes -akkor még erősen úttörő dolog volt a konzol ezen a téren de a konkurencia ezt is jobban nyomta- tàmogatás hiánya és a third-party fejlesztők csaknem teljes távolléte okozta a bukást), Microsoft Xbox 360 (igen,tudom hogy nagyon megy most is meg regeteget eladtak,de emlékeztek az első 2-3 szériára,hogy mennyi gép RRoD -s lett?! Nekem is bepusztult vagy kettő pár hónap alatt. Így át is álltam 2009-ben a ps3 -ra,ami 3évig bírta).
Vita két komolyabb "hibája" a memóriakártya (csak a spec. Vita-kompatibilis megy bele) és a hiányzó hdmi (vagy bármilyen A/V) kimenet. -
PistiSan
addikt
Jó kis összefoglaló volt!
Szeretem az ilyen cikkeket. -
Angel1981
veterán
Bár már mindegyikről tudtam, jó volt ismét olvasni róluk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Vallás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest