- Hisense LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekimenne a HBM-nek a Saimemory
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #124 üzenetére
Meg a hardverigénye is meghaladta az akkori átlagot.
De a gyártókat kellett volna a MS-nak megszívlapátolnia amiért 512MB rammal tolták ki nagyüzemben a Vistás notikat.A Vistára sok mindent lehet mondani, de azt, hogy "gyenge minőségű volt" butaság.
A W8 sztem PC-re is remekül sikerült, csak a userek be vannak oltva azzal, hogy "jajajajajajaajjjj nincs startmenü itt a világvége".
Gyakorlatban meg kap egy egész képernyős startmenüt, hülye lenyíló mappák nélkül és mindent azonnal kereshet a startgomb megnyomása után.(#123) osszaki: Startgomb és azonnal írhatod, nekem még a "jegyzettömb"-nél is pontosan megtalálja.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
A régi laptopomat direkt úgy adták ki, hogy majd vista kompatibilis, még matricája is volt róla, minden driver adott volt hozzá, mégis ritka lassú volt vele.
C2d 2.1ghz, 2gb ram, 8600gt m.
Xp és 7es tökéletesen és gyorsan ment, a programok sem akadtak, míg vistán igen.Szóval volt ott bőven probléma.
-
peti_s
addikt
válasz
Sztem a design pont az eladásban segített. Rengeteg XP-re felkerült akkoriban a Vista utánzat téma, ami számomra azt mutatja h ilyen szempontból nem volt rossz. A W8 sokkal nagyobb bukás lesz mint a Vista, mert a Vista részesedése jelenleg az OS-ek piacán azért kicsi, mert rengeteg későbbi Vista licenszhez megadták a lehetőséget hogy ingyenesen lehessen W7-re váltani. Amúgy Vista SP2-vel van olyan jó mint a W7.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Látásjavító szemműtét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Diablo IV
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest