- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
válasz #06658560 #50 üzenetére
semmi baj nem lesz az ikeás konyháddal, csak tisztességgel össze kell rakni és nem flegmázni, hogy óóó jó lesz az úgy.. Mert az odafigyelésen múlik. A pozdorja persze rendkívül gyenge minőségű, de 15 évig ez is megmarad, ahogy a drágább is, utána meg kidobod.
Az egyéb bútorai közül csak azt kell nézni, hogy a vasalat ami hozzá van jó minőségű-e, általában Blum, csillapítós fiókot kell látni, és akkor rendben lesz a szekrény is. Ha csillapításmentes fiókokat használnak hozzá, akkor hulladék az egész.
Árban pedig verhetetlen, bármilyen szinten. -
nexplo
őstag
Külön külön is bírom őket. Remélem nem lesz brutál drága és lehetőség szerint igényes lesz a termékpaletta. Még az is lehet hogy benevezek valamire. Szívem szerint bútorba épített vagy építhető gépháznak is örülnék.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
aktív tag
válasz AxBattler #74 üzenetére
Engem kifejezetten érdekel, hogy mik jönnek ki ebből, csak ne tudják le annyival, hogy mindenre rádobnak egy RGB csíkot egy kontrollerrel.
De felőlem lehet minden RGB, csak legyen akkor minőségi és kényelmes, a fényt max kikapcsolom.
A dizájn meg sokaknak úgyis csúnya lesz, másoknak szép, ilyen messzire menő predikcióba nem kezdenék, hogy számomra milyen lesz. Kiváncsian várom! -
törölt tag
Ha mondjuk lakótérbe integrálható számítógép házat (bútorba épített PC-házakat) is fejlesztenének közösen, kicsit-közepesen-nagyon gamer kinézettel-funkcionalitással, és ezeket az ikea miatt széles körben el lehetne érni, sőt meg is lehetne élőben nézni, az nagyon nagy dolog lenne.
Persze teljesen más ízlésű réteget szolgál ki a két csoport, csak reménykedni tudok, hogy a kicsit-ROG termékek is előkerülnek, amik minőségibb fém-fa kombinációra alapoznak, és könnyebben beilleszthetőek lesznek egy munka/lakó térbe mint egy Piros-Fekete-RGB műanyaggal laminált-mdf. kombinációt használó vér-gémer valami.
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Ebben az lesz a jó, hogy én szerintem ROG logó és design nélkül fog megjelenni minden ilyen termék. Tehát gamer technológia lesz svéd design-nal. Pontosan ugyanúgy ahogy a Whirpool és Sonos esetében is. Én ennek nagyon is örülök!
adms.hu | UI Designer
-
törölt tag
-
Scherier
csendes tag
Google a barátod. Ha szó nélkül visszavennének bármit, a tékozló homáron sem lenne ennyi ikeás cikk. Utoljára egy Lack lebegő polcot vettem kettőt, az egyikben ki voltak fúrva a lyukak a rögzítő vasalaton, a másikban nem. Nyilván nem fogom visszavinni 100km-ről a polcot, hogy cseréljék ki inkább kifúrtam magam.
-
Scherier
csendes tag
Miért svéd még az IKEA? Talán mert maradt ott egy gyára? Vagy a logó színei miatt? Vagy megszokásból? A cég már rég áthelyezte magát Hollandiába mert ott nem kő annyit adózni, a termelésének döntő többsége Ázsiában zajlik. A Volvo svéd? Már a tervezése is Kínában zajlik, nem csak a tulaj az. A Nokia finn? Na ugye?
Kínai ismerősöm hozott egy kínai IKEA katalógust még 15 éve. Már akkor olyan árak voltak benne, mint a miénkbe, csak elosztva ÖTTEL. Az Ikea akkor volt alternatíva amikor bejött az országba, rá 10 évvel már az ukrán-lengyel BRW is jobb minőséget gyártott fele annyiért. -
akaido
addikt
Nono, nem megy jól a "vikingeknek"? A Volvo után mi lesz az IKEA-val?
(Van az a zsé...)Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Depression
veterán
válasz Steve_Brown #46 üzenetére
Vagy mint a finneknél a Finlandia, az is a legalja.
És maradva a bútoroknál, ott egy közepes színvonalú ágy 1200€. Persze, hogy az IKEA olcsó, de a legallját képviseli, míg nálunk meg prémiumnak számít. Innen tudom pontosan, hogy mi sz@ron alszunk mi. 30k Ft-os nyikorgó fenyőfakeret, gazdakéknál rugós, szegényeknél szvacs matraccal. Meg vannak az egybeépítettek. Itthon szinte senki nem venne 400k-ért ágyat, mert annyi az átlagára.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
edward2
addikt
Nincs vele kifejezett gond, de tény hogy száraztésztából Olaszországban szinte az összes márka finomabb. :) ezt az olasz ár is tükrözi. Míg Magyarországon egy fél kilós barilla mondjuk 600huf addig olaszoknál az 1kilós +20%free olyan 1 euro. És ott tényleg az veszi akinek nem futja jobbra.
-
törölt tag
Ez nem csak Magyarországra igaz.
Jelenleg konyhabútorra lenne szükségem, de nagyon speciálisra, mert mosógép és mosogató kell bele, tűzhely kell bele, ezek a gépek megvannak, ablakpárkány korlátozza egyik irányba, másik irányba fal van, de kapcsoló miatt nem lóghat ott nagyon ki, a kapcsoló, a párkány és a fali vízvezeték elemek a magasságot korlátozzák felfele, a tűzhelynél pont pult magasságban van az egyik konnektor azon az oldalon, a másik a fal végi kapcsolónál, a víz csatlakozás a gépeknek a pult fölül lehetséges, a csap is falból jön, a mosogatógépet egyetlen centit sem tudom arrébb rakni, és jelenleg nincs semmilyen bútor körülötte. Szóval nagyon egyedi helyre kell valamit bepattintani, amit jelen állás szerint csak Ikeában fogok tudni megterveztetni és legyártatni. Vagy maszeknál, de az német árakkal sokkal többe jönne ki, mint amit a svédeknél kell majd otthagyni. Ehhez képest nem fog a fogantyúja fél év után törni mint a ropi, és a fiókok is minimum öt évet ki fognak bírni.
#46 kisvakond111: Svédországba költözött szinte ikertestvérem azt mondja van az Ikea meg az Ike design és minőség drágábban más márkánál. Nem hangzik jó opciónak az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
az a magyar bútoripar szégyene, hogy az ikea bútor minőséginek számít.
persze hogy nem az, az ára sem tükrözi ezt (hiába tűnik drágának, nekem is az, de a hasonló minőség még kompromisszumokat megengedve is lényegesen drágább, ami meg olcsóbb, az meg az ipari hulladék kategória)
használható bútoraik vannak okos megoldásokkal, ami közepesen tartósak ha vigyázol rájuk. ennyi.
az egy másik kérdés, hogy ezzel itthon ki lehet emelkedni a mezőnyből, de innen goto 1. tételmondat.
-
edward2
addikt
Ez biztos olyan mint olaszoknál a Barilla.
-
Steve_Brown
senior tag
Volt egy riport egy svéd idősek otthonában. Megkérdezték az intézményvezetőt, hogy IKEA bútorokat használnak-e. És ő mondta, hogy nem, itt minőségi bútorok vannak.
-
MeszesKPT
őstag
Számomra a hír legmeglepőbb része az volt, hogy Kínában is van IKEA. Ma is tanultam valamit.
-
A.Winston
tag
Inkább Louqe disztribútorok lennének..
nincs
-
törölt tag
válasz Depression #27 üzenetére
Ezektől is IKEA minőséget várok, és akkor nem fogok csalódni. Drága még lehet attól, de az már második kérdés lesz.
-
Yeffy
veterán
Aki komolyabban bútorozott lakást már életében és épp spórolni akar akkor az IKEAba megy. Ennél lejjebb is lehet menni árban viszont a 'minőség' és 'design' drasztikusan csökken.
pontosan, en par honapja abszolvaltam le ezt a mutatvanyt, 80%-a a butoroknak IKEA-bol lett elhozva , eppen ezert.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ledgeri
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Reméljük a szállítás nem így történik.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Ptech
addikt
Április 1 van?
-
edward2
addikt
válasz Tigerclaw #17 üzenetére
Pedig én 2 éve vettem náluk az elektromos asztalukat 160x90ben és elég jó áron volt (talán 130 vagy ilyesmi)
Ikea árakról meg:
Aki komolyabban bútorozott lakást már életében és épp spórolni akar akkor az IKEAba megy. Ennél lejjebb is lehet menni árban viszont a 'minőség' és 'design' drasztikusan csökken. -
Yodafon
senior tag
"Erre azért kíváncsiak leszünk, ugyanis egyik márkáról sem az alacsony árcédula jut eszünkbe."
Hát az ikea minden csak nem drága...I'm gangsta!
-
félisten
-
andy19770128
aktív tag
Rgb-s, usb-s fajansz.........
-
Trailblazer
veterán
válasz Depression #27 üzenetére
Ezt akartam írni, hogy Tajvan-mainland China együttműködés lesz ez inkább.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy haver írta Twitteren, jön majd a
UNRÄL TORNAMÖNT gamer szék
FORTNÖTTE gamer asztal
KÖLLAOF DUTTI gamer szőnyegLive-Die-Respawn
-
Fitzgerald
veterán
Ez egy hiánypótló kollaboráció lesz, magam is régóta vágyom már egy Asus ROG Hjölffjjarggh ledes éjjeliszekrényre...
-
törölt tag
válasz gabika1972 #18 üzenetére
Németországban csak a hulladék bútorboltok olcsóbbak náluk. És a drágábbak sem jobbak minőség tekintetében.
-
twollah1976
őstag
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
törölt tag
válasz gabika1972 #18 üzenetére
Pedig az Ikeában elég sok kifejezetten olcsó bútor van.
-
gabika1972
tag
Hát ami Svédországban megfizethető árú termék az nálunk még távolról sem az:)
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem csak egy megfizetheto allithato allo/ulo szamitogep asztal kellene, de ezt se tudjak megfizethetove tenni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Semplar
őstag
mIKEAnnak besz@ROG...
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
veterán
ROG asztal meg szék, ez kell a parasztnak. Remélem, lesz majd rajtuk UEFI flashback, mert az első frissítés után szálkás lesz az ülőlap, vagy kiesik egy lába, ASUS szokás szerint. Viszont, a garanciaidő lejárta után maximum 1 héttel úgyis lebontja majd magát minden termék, legalább egyszerűbb lesz kivágni az ablakon darabokban.
-
nagyúr
IKROG vagy ORGIK?
-
Gusztáv
addikt
Azért az IKEA nem is a drága bútorokról híres. Kíváncsi vagyok mi sül ki a dologból, bár a termékkategória teljesen hidegen hagy. Viszont pl a Sonos & IKEA együttműködésből elég kellemes termékek születtek.
Laci
-
twollah1976
őstag
Nekem az IKEAs butorokrol az a velemenyem, hogy egyszer osszerakta az ember utana nem nagyon erdemes hurcolni, koltozni vele, mert szethullik.
A matracaikat szeretem, szo nelkul cserelik a kifekudt matracokat.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
veterán
Hát ez érdekes konstrukció, az Ikea minden képpen jól jár mert a ROG logóval jóval drágábban mennek a cuccok. Azért kíváncsi vagyok milyen termékeket takar majd ez a vonal.
duree54
-
Alg
veterán
Fogják az IKEA bútort, feketére festik, teleQrják piros ledekkel és eladják 3x-os áron?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
törölt tag
Hát az IKEA-ról nekem épp az alacsony árak jutnak eszembe.
(Tudom, hogy vannak komolyabb bútoraik is drágábban.)Amúgy meg Knisa grey is better than Sasha Grey.
[link][ Szerkesztve ]
-
Mooka-Miki
senior tag
Csak nehogy fordítva süljön el a dolog, hogy ha veszel egy ROG alaplapot vagy VGA-t, akkor neked kell ráforrasztani a kondikat a nyákra. xD
Szerk.: typo
[ Szerkesztve ]
-
őstag
"Erre azért kíváncsiak leszünk, ugyanis egyik márkáról sem az alacsony árcédula jut eszünkbe."
Valljuk be, a "Logitech G + Herman Miller" összeálláshoz képest az "Asus ROG + IKEA" azért kedvezőbb árfekvéssel kecsegtet.
"Less but better" - Dieter Rams
-
Locutus
veterán
RGB kotbüllart mindenkinek.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- Nyaralás topik
- LEGO klub
- Rendszergazda topic
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest