Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asgard23
csendes tag
Üdv!
Először is köszönöm a leírást, minden klappol router fw kicserélve.
Padavannal tényleg most ár/érték bajnok az R3G! (openwrt alapon, hw NAT-al itt mondjuk erősítse meg, vagy cáfolja valaki, hogy Openwrt/Lede-vel jól tudom hogy nincs hw NAT?!)
Észrevételeim és kiegészítéseim a leíráshoz(jelzem nem olvastam végig az összes hozzászólást, így ha már volt akkor elnézést):
-Mindenképp javasol chrome és annak fordítóját használni. Ha valaki mégsem akkor "Jobb" oszlopban van a dev fw a miwifi oldalon.
-Olyanoknak, akiknek van TTL soros adapterük/USB-TTL átalakítójuk, azoknak érdemes beforrasztani a 4 lábat az alaplapra (el se lehet téveszteni TX/RX/GND szépen fel van írva nyákra), és soros porton máris látszik minden amit a router épp csinál. Illetve lehet onnan is flashelni. (pl.tftp)
Miután ssh patch felmegy,(mivel az egy Busybox) már soros porton is van prompt.-Miután először egy régebbi munka notebookomon fordítottam le az új firmware-t, ahol nem sok erőforrást adhattam neki (1cpu, 1GB RAM jutott a vm-nek), kíváncsiságból, és mert nálam munkám során napi rutin forrásból fordítani, így feltoltam egy épp tesztelés alatt levő szerveremre a vm-et, ott kapott 6 Xeon magot, meg 50GB RAM-ot.
Nem ment fordítás közben a vm RAM felhasználása 3,87GB fölé, CPU többször is 100%-on ment.
Tehát akit esetleg ez tartott vissza, vagy hátráltatott, nyugodtan nekimehet egy öregebb géppel is a fordításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fűnyíró topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest