- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
műkedvelő
csendes tag
És ez természetesen nem mai dolog, a felszabaDÚLÁS, tehát a kezdetek óta tart. Legnagyobb írónk, Fekete István írta róla, annak pedig már legalább 50 éve:
"Ja! Nyertem egy 6.200 forintos televíziót. Igazán, ezért hálás vagyok..., bár a televízió kevés örömöt és sok olyan hülye műsort ad, amitől a jó gyomrú ember is hány.
Hova megy az ember ezzel az otromba, félművelt, szellem nélküli giccsel? Van, aki ezt nézi? Van, akit ez érdekel? Sajnos, van! Állítólag sokan vannak, s ez mutatja a szellem lemorzsolódását... az értékek pusztulását, a múlt elveszett humánumát s a tömegek lélektelen ún. életét. Vagy: ennek kell születni abból, ami volt?
Tizenhárom éves kurváknak és tizenöt éves selyemfiúknak.
„Galerik”-nak és kiürített – kluboknak?
Hát nem is igen nézzük a televíziót..."(Fekete István – Fekete Istvánné: Napló / Hajnalodik / Keserves évek)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest