Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Na ez gyorsan jön pedig alig jelent meg a 470 is.
-
kenwood3
addikt
Itt már megint ölik egymást
Mi az az ekezet dragasag??
-
Ribi
nagyúr
Mint a cikkben is volt jelezve valamennyire:
GF110-nél, mint GF100-nál is sok a szar chip. 480-után jött a 470.
580 után a szar chipekből meg lesz 570.
Minek kell megint felhozni az átnevezést? Ennyi erővel minden átnevezés. P1 us tulajdonképp ugyanaz mint az i7... -
Fr3eWar
őstag
Remélem hamarosan lesz infó az 560-as GTXről is.
-
arn
félisten
ha vmirol rosszat irsz, akkor ugy veszik, hogy a masik tabor lelkes tamogatoja vagy. sokak szamara elkepzelhetetlen, hogy vannak akik kepesek objektiven gondolkodni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
|nsane
tag
Ez már vicc, leírom a tényeket, hogy miben változott a GF100 a GF110-től és az egészből azt szűri ki, hogy az NVIDIA-t szidom.
Józan ész?
Ember ennyi ésszel szabadlábonA lényeg:
"Ha elolvasnátok amit írok, akkor megértenétek, hogy nem az NV-t jöttem szidni.
Szerintem ezt itt hiába magyarázom, Magyarországon egy fórumon ez felfoghatatlan dolog." -
arn
félisten
-
TTomax
félisten
Ez így elég sarkos...egy grafikus megjelenítő nem " bármilyen alkalmazás" futtatására való.. szerintem...
A szuperszámítógépekben nem HD4XXX-ek meg GTX5XX-ak vannak.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
arn
félisten
az a vedelem, az nem vedelem, aminel nincs megoldva, hogy ne lehessen barmilyen alkalmazast futtatni rajta gyari allapotaban, a hirdetett teljesitmennyel.
ati 4800 fail, az 5800 az mar peldasan mukodik
nv gtx580 faillehet a szuperszamitogepek csak felet tudjak, ha rakuldenenek vmi izzasztot?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Hebry
senior tag
Most vettem 460-at, egy évig biztosan nem fogom bántani.
Egyébként az a kártya be se férne a gépembe, csak ha kivenném az alsó hdd keretet. -
DRB
senior tag
Ez alapján mindenki elég könnyen el tudja dönteni ez most átnevezés vagy tényleg egy új GPU.
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
-
SpeedR
őstag
Az architektúra azonos, de egyenlőség jelet tenni a GF100 és GF110 közé akkor sem lehet. A TSMC miatt egyelőre ennyit tudtak fejleszteni. Panaszkodni szerintem nem nagyon kell, mert így is jobb kártyákat kapunk olcsóbban. Architektúrát váltani egyébként nem szokás nagyon sűrűn. Tudtommal Ati-éknál a 2,3,4,5 ezres széria alapjai is erősen hasonlóak.
-
zuchy
őstag
Abban igaza van, hogy az architektúra nem változott, csak finomítást végeztek rajta.
De kénytelen volt meglépni az Nv ezt a lépést, a GTX480/70 rossz hírnevet kapott, most mindegy hogy jogosan vagy sem. Finomítottak az architektúrán, javították a kihozatalt és a fogyasztást is végre sikerült lejjebb szorítaniuk. Ez eredeti tervben eleve kb ilyen (GTX580) teljesítményűnek kellett volna lennie a GTX480-nak, de ez a TSMC kínlódása és az Nv stratégiája miatt meghiúsult. GTX580 névvel jött volna a 32nm-s Fermi, nagy valószínűséggel ugyanezekkel az optimalizációkkal.PC-STYLE.hu
-
SpeedR
őstag
Tőlem aztán annyit szidhatod az nV-t amennyit akarod. Nem ez a probléma. Nincs nV részvényem, és semmi egyéb érdekeltségem sincs a cégben. Ami zavar, hogy tudatlanul osztod itt az igét.
"De mégis ugyanaz a GPU..." - Fail
"a kisebb fogyasztás a kártyán lévő túlterhelés elleni védelem miatt van" - Fail
"a kevesebb hő pedig az új hűtésrendszenek köszönhető ami hőcsövek helyett már hőkamrát használ" - Fail
"Az arázás pedig az új AMD 6900 család végett nem lehet magas, muszáj lesz pont a 6950 mellé árazni." - Amíg nem tudjuk egyik kártya teljesítményét sem, addig totál felesleges az árazáson gondolkozni.
[ Szerkesztve ]
-
|nsane
tag
Jól van én vagyok a hülye, egyébként ATI-már nincs és ha figyelted volna írtam az AMD-is, na mindegy a lényeg, hogy legyen kivel kötözködni.
Bocs, de én ebből kimaradok.
LordX/SpeedR
nem érdekel, de nagyon nem. Ennyi"GTX 480 teljesítmény optimalizált gpu-val, kisebb fogyasztással, kevesebb hőtermeléssel jóval olcsóbban. Hát ez tényleg szégyen és gyalázat. Fúj-fúj nvidia,. "
De mégis ugyanaz a GPU, a kisebb fogyasztás a kártyán lévő túlterhelés elleni védelem miatt van, és a kevesebb hő pedig az új hűtésrendszenek köszönhető ami hőcsövek helyett már hőkamrát használ. Az arázás pedig az új AMD 6900 család végett nem lehet magas, muszáj lesz pont a 6950 mellé árazni. Ennyi
Az AMD-ről már nem is akarok beszélni, az még nagyobb szégyen, mert ott nincs semmi változás.
Egyébként ha elolvasnátok amit írok, akkor megértenétek, hogy nem az NV-t jöttem szidni.[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Mi van ezen átcímkézve?
Bírom az évekkel ezelőtt lemaradt embereket akik még mindig a 8800GT=9800GT és hasonló dolgoknál tartanak. Ez a kártya annyiban hasonlít a GTX480ra hogy 480 CUDA mag van benne és kész. Ettől lenne átcímkézve? Ez egy új GPU lesz, alacsonyabb fogyasztással, és a memóriás rész is más mint a GTX480nál.
Ha már annyira átnevezést akarsz kiabálni akkor inkább az ATi-nál keresd manapság [link].
Nem vagyok egyik gyártó mellett vagy ellen sem, az elmúlt 1 évben 2 ATi és 2 Nvidia kártyám volt, de az ilyen beszólásokon kiakadok már[ Szerkesztve ]
-
|nsane
tag
Ez nem igaz
Manapság ez már mindennapos hír lesz, hogy átcímkézzük a kártyákat? Abban fognak versenyezni, hogy kifog több kártyát átnevezni???
Ez már több mind szégyen.Fúj NV és AMD
Bakker szégyenlem ami a gépemben van. -
Boxi88
őstag
Elég barátságos teljesítménye lesz... reméljük az ára is az lesz!
-
KG.
tag
Bejövős , gondolom a 6950ellen lesz pozícionálva, reméljük villant valamit a konkurenciais, 70k-körül megfontolnám a megvételét! , úgysem volt kb 4éve Nvidiám!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
DeathAdder
veterán
Hat kivancsi vagyok mennyibe fog kerulni
-
Angel1981
veterán
Milyen "hirtelen" érkeznek egyre újabb Nvidia kártyák!
Vagy én vagyok tájékozatlan? -
zazahoho
őstag
fogyasztással talán nem lesz gond ,de a hang az érdekes lehet ilyen hűtéssel kiegyeznék
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
BiP
nagyúr
Ez már a 2. olyan cikk, aminek a címe 'szivárgások'. Ez annyira félreérthető, talán még kicsit magyartalan is.
Ezerszer inkább infómorzsák, infószivárgások, infók szivárogtak a, újabb információk szivárgotak ki a , ... stb. -
MaUser
addikt
Quiter Thermal Solution: vajon megkapja ez is a vapour chamber hűtőt? Az nem lenne egy rossz húzás.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
SLacus
csendes tag
akkor ez most egy optimalizáltabb 480-as lesz ( gyártási szempontból)?Értem ez alatt, hogy olcsóbban lehet majd gyártani, ugyanakkora teljesítményt tud (és nagyobb profitot lehet realizálni rajta).Van más előnye is a számozáson kívül? Mert akkor a számozás itt is félrevezető, akárcsak a konkurenciánál . Kezdem sajnálni aki mostanában szeretne számítógépet laikusként venni, úgy be lehet majd etetni a sok maszlaggal...
-
kenwood3
addikt
Jó lesz ez remélhetőleg de ahhoz az árazást is ell kell találni ! Ezt most melyik ati ellen küldik vajon ?
Mi az az ekezet dragasag??
-
zazahoho
őstag
az árára lennek a legkíváncsibb ,
470-es ára nagyon leesett az elmúlt 2 hónapban,reméljük ehez igazítják az 570-t(de a forint ma is gyengült )Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
fagy53
nagyúr
Szokásos dolog ez ma már, attól függ, hogy milyen chip-ek kerülnek le a szalagról és a válogatás során derül ki az a darabszám ami köré érdemes egy új kártyát építeni.
Nagyon kicsi selejtszázaléknál nem hiszem, hogy lenne okod összezavarodni, így viszont következtethetsz a gyártási anomáliákra. -
F e Z o
veterán
Kezdek már összezavarodni az új kártyák (át)számozásaiban. Sztem nem vagyok ezzel egyedül. Lényegében GTX480 teljesitmény, más árcédulával.
H2O über alles!
-
BemAnyó
senior tag
hajrá! az 560 asra vagyok már nagyon kíváncsii, jöjjenek csak jöjjenek!