Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha 20 oldalt nyomtatsz évente akkor még jó hogy neked nem kell nyomtató.
nekem most vizsgaidőszakban itt vendégeskedik egy fekete fehér lézer, köszöni szépen alig pihen. jegyeztelek, a könyvek jelentős része is megvan, de annyi anyag van fent a neten amit még tudni kéne, hogy nincs jobb ötletem. két monitorom van de arról tanulni nem nagyon lehet
ha lenne itthoni nyomtatóm, akkor szintén sok melója lenne egész évben. aztán később meg kiderül akkor lehet hogy nekem sem kell ennyire, most viszont életet ment 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ha lenne itthoni nyomtatóm, akkor szintén sok melója lenne egész évben. aztán később meg kiderül akkor lehet hogy nekem sem kell ennyire, most viszont életet ment