- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
A Trónok Harca sem olyan sorozat, amit túl sokszor nem néz meg az átlagember, ráadásul az HBO Go-n mindig elérhető az egész, mégha nem is 4K-ban. Én még tavaly is Blu-ray párti voltam, de idén már az új mozifilmeket iTunes-en veszem, pedig a magyar iTunes csak árnyéka az USA változatnak sok szempontból. (legfőképp drágább és alig van rajta akció)
A Blu-ray történetét végigkíséri a drágaság mind a lejátszókat, mind a filmeket tekintve. (főleg itthon, ahol van hogy dupla árat kérnek a magyar szinkronos verzióért)
Ráadásul túl nagy szünetet tartanak az utolsó két évvad előtt, így az érdeklődés és a hype is nagyot csökken a sorozat iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest