Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Nem tudom milyen virágaid vannak, beszéljünk most csupán kizárólag a szoba növényekről! De ilyet mondani, hogy "pont ugyanúgy nem fogom tápanyagokkal bombázni őket" akkora baromság, hogy szerintem még zamioculcas-od sincs.
Alap dolog, hogy minőségi virágföldre és tápra egyszerűen szükségük van a szép virágokhoz és a kiegyensúlyozott fejlődéshez. Én a Lechuza kaspóiban nagyon kellemesen csalódtam pontosan az öntözés miatt! A legigénytelenebb vitorlavirágom képes volt 1 liter vizet elpárologtatni 2 nap alatt a kánikulában és az "okos" cserepek nagyon sokat segítenek abban, hogy 2-3 napra magukra lehet őket hagyni, még ilyen időben is.
Persze ez a digitalizált szenzoros marhaság vicc, de ne essünk át a ló túlsó oldalára.
Jellemzően a legnagyobb probléma mindig a víz adagolás ami vagy túl sok vagy túl kevés, ebben a továbbfejlesztett kaspók nagy segítségre vannak, mert sokkal több vizet tudnak tárolni mint a cserép alatti tálcák és természetes módon, sokkal egyenletesebben tudják adagolni a növény számára.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vizet és tápanyagot magától adagoló Parrot Pot segít életben tartani a növényeket a lakásban.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest