Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz mrhitoshi #19 üzenetére

Persze, valószínű, hogy a felbontás és a szemüveg nélküli 3D miatt ennyire drága.
    De most nézem pont, Samu 55 colos, Full HD Led LCD 300 ezer forinttól kapható.

De továbbmegyek, ugyan ez LG-ben már 3D-s verzióban 377 ezertől kapható.
    Ez meg már tényleg csak annyiban különbözik a cikkben említettől, hogy kisebb a felbontása és nem szemüveg nélküli technológia.
    Ez a két dolog pedig szerintem nem ér meg plusz ~ 2 millát.

Aztán, hogy ez a 2 millás készülék mennyire hozza vissza a beleölt pénzt nem tudom. De. Biztos, hogy ez nem tömegterméknek készült. Ergo nem fogják több ezeren megvásárolni. Maximum több százan. Annyiból meg szerintem messze nem jön ki fejlesztés költsége. Ennyiből egy labort vagy kutatórészleget sem lehet felhúzni. Nemhogy még profit legyen.
    Ez szerintem tipikus "e-penis" növelő valami. Gondolták úgyis lesz valaki millás balek, aki megveszi ennyiért is. Mert bizonyos körökben az növeli a 'penist' ha minél több pénzt adnak ki amúgy hétköznapilag olcsó cuccokra.

Az igazi profitot a Toshibának majd az fogja hozni, ha majd évi 100-200 ezer vagy jóval több ilyen technológiás tévét adnak el. Mert ilyen számoknál már elég a kis haszonkulcs is ahhoz, hogy sok pénzt hozzon össze.

Új hozzászólás Aktív témák