- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Olvas SD kartyat es kulso meghajtot, innentol kezdve hasznos utitars lehet egy fotos szamara egy tobb hetes ut soran. Abban az esetben a tablet csak az internettel tud tobbet, ami erosen WiFi/3G fuggo (utobbi raadasul sokba kerul kulfoldon). Mindemellett erre a konkret celra lehet, hogy olcsobb/jobb egy Kindle + egy merevlemezes data bank ha nem akarsz filmeket nezni, foleg, hogy ott nem kell kulon kulso HDD, amihez meg kulon tap ellatas is szukseges, de jo, ha van valasztasi lehetoseg, illetve egy megoldas, ami lefedi a piaci reseket.
I <3 Razer Mantis Control.
-
Márton
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #6 üzenetére
a nintendon is meglepően jó!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mielőtt elájulnék én megnézném azért mit ér a 3D ilyen kis képernyőn.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
elefant
őstag
de mit érsz egy olcsó tablettel, ami netezésre kevéssé alkalmas, lassú, szarabb a felbontása, rosszul kezeli a videokat?
egy jó tablet ennél sokkal drágább, szarabb, használhatatlant venni pedig nincs értelme. nyilván ezt is ki kéne próbálni, de a specifikáció nem rosszak szerintem.
-
BandiHUN
veterán
szerintem a tabletek és a hipermobilok korában oly felesleges ilyen kütyüt venni...ahogy jönnek majd a 3D-s tabletek is a kis sárgáktól,akkor meg már végképp nem.Sajnos ez a kütyü pont nem jó csak videózni,esetleg ebook,de akinek zene kell,arra nagy,videót nézni pedig remekül lehet egy 30ezres kínai tableten is,sőt millió mást is,egyedül a 3D hibádzik.Nomeg jönnek a 3D-s mobilok is mostmár,és ez se filléres cucc ugye,ennyire főleg.Igazán lehetne rajta valamilyen android.
Egyébként szerintem ahogy halad az ilyen cuccok sora mostanság,karácsonyra már lesz a kínai padoknak is 3D-s változata is,olcsón.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
geezer
aktív tag
Azt kell mondanom, nem is rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO