Szemüveg nélküli 3D-s PMP, itt a Gadmei P83

Bár már vannak 3D tartalmak megjelenítésére képes hordozható médialejátszók, ez még nem annyira elterjedt tulajdonság, mint a televíziók esetében. A Gadmei P38 típusjelzésű terméke biztosítja ezt, ráadásul szemüveg használata nélkül. A nyolc hüvelykes lentikuláris LCD kijelző maximális felbontása 1280x768 képpont, ami egy jobb tablet vagy netbook szintjét hozza.

Gadmei P83
Gadmei P83

A modell a videoformátumok széles körű támogatását biztosítja, hiszen a már-már kötelezőnek mondható MKV és AVI fájlok mellett a Real Video , Divx & Xvid , M-JPEG , H.264 / TS , TP , RM , RMVB , AVI , MPG , MPEG , VOB , DAT , M2TS , MTS és MP4 kiterjesztésű anyagok lejátszására ad módot. A feliratok közül az SUB, SRT, RT, TXT, SMI, SSA, AQT, IDX és MKS szabvány jöhet szóba. Természetesen a zeneszámok lejátszása is megoldott. Ez esetben a felhasználó az MP3-jai mellett az MPEG, PCM, AAC, WMA, OGG, APE és WAV fájlokkal számolhat, állóképek esetén pedig a BMP és JPG megjelenítésére képes. Természetesen a háromdimenziós opció állóképek esetében is megvan, azaz a felhasználó nézhet 3D fotókat a készülék segítségével. Sőt, mivel a TXT fájlok kezelését is lehetővé teszi, így akár e-book olvasóként is funkcionálhat.

A belső memóriája 4 GB, de az SD és SDHC kártyák fogadására képes olvasó segítségével ez akár a nyolcszorosára bővíthető. Található rajta egy USB csatlakozó, amelyen keresztül a külső adattároló egységeken található képek, videok és zenék is áttranszportálhatóak a termékre. A 180 dolláros Gadmei P38-hoz vásárolható fülhallgató, távirányító, sőt direkt a termékre szabott hordozó tasak is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés