- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Pontosan.
Be kéne vésni a buksikba hogy nem csak hardcore gamerek vannak a világon, hanem vannak olyanok, akiknek szűkös az anyagi keret, és olyan kártyákat keresnek amik beleférnek a keretbe, de még megbirkózik egy ideig az új játékokkkal, minimum, vagy annál egy kicsit magasabb grafikai beállításokon.Emlékszem amikor 1-2 hete megvettem a DDR3as 7750emet, és mekkora savazást kaptam hogy ez a kártya egy sz*r, és pár ezer forintért már GDDR5ös memóriájú 7750eket lehet kapni, és hogy mekkora a kettő közt a különbség. És alig tudtam velük megértetni, hogy teszek magasról hogy fényévekkel jobb, nekem ennyi pénzem van rá, megbirkózik az újabb játékokkal, és pont.
Ez a széria pedig nagy segítség lehet azoknak, akiknek még kevesebb pénzük van, úgyhogy örvendetes a léte
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártók meglehetősen nagy szabadságot kapnak paramétereinek kialakításával kapcsolatban.
- Forrmell.enn
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest