Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Nehéz eldönteni, h mi mennyit ér, azért a Synologynál ahogy már szó volt róla, fizeted a szoftvert meg a supportot, plusz ennek van messze a legnagyobb közösségi támogatása az összes nas közül. Én most koptatom a negyedik Synot, pont ennek az elődje van (718+), de én sem vettem egyet sem újan, sejtheted, miért
Másrészt azt is hozzátenném, h ez azért nem belépő modell, egy 220j-t ennek az árnak a harmadáért lehet kapni és ugyan kissé döcögősebb rajta a rendszer, de a alapfeladatokra igazából simán jó. És a 60k-s modellnél ugyanúgy van hosszú évekig támogatott naprakész rendszered, ddns-ed, meg egy csomó más nyalánkság. Ugyanakkor simán el tudom képzelni, h ha valakinek nem kell komoly support, mert alap dolgokra kell neki de közben szüksége van némi kraftra, nagyobb csatolósebességre vagy több diszk helyre, akkor jobban jár egy Qnap v Asustor cumóval ... vagy ha egy kicsit konyít hozzá meg van ideje, akkor épített géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés