Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Fapados Biostar alaplap érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figyu, a sok kérdés helyett nézd meg, nem jó? Viszlát!
Ez illeszkedik az jó e amaz. Bakker jó és pont. Minden le van írva róla! Lehet csak elegem van. Voltam olyan fasz, de minden akkut bemértem a saját gépemen. Abban a kisebb erőműben legalább 3 órás volt mind. Az kamuzik aki 6 órát ír meg 0%-os az elhasználódása és van aki megkajolja, mert azzal jön, de a másik hirdetés >> alkudjunk. Barátom, aida szerint minden 0%os és soha nem megy el 6 órát használattal, de tudod mit? Vedd meg azt!
A kamunak hisznek és a valóságban kételkednek! -
Basznak hát! Oda eljutottam, hogy megmutatom a cuccot, odaviszem nem kell megvenni csak nézd meg, mert sok a bzi kérdés és csak nem jó bakker! Hát akkor kend a hajadra nekem itt szakadt el a cérna! Soha a büdös életbe nem fogok többet ilyet csinálni. A mai napig jönnek az emberek akik a szrkukat megennék, hogy 1000ft-ot tudjanak alkudni! Fogják már fel, hogy nem poénból annyi amennyi ráadásul nem drága, de még ezt is alkudni kell! Igen változott a pu válaszok hangneme lehet majd savazni hülye betűrakások!
-
A west féle matricák nagyon rendben vannak.

TheLázs! Na kémikus sem leszek.
Üzleti sorozat, nincs komolyabb VGA-val, de ezzel is meglepően jól mennek a dolgok. A TV rá van kötve rendszeresen és nagyon jól szuperál.Robert07! Majd veszek magamon erőt. Tegnap a 2 gigás gépbe beletettem még 4 gigát, elindult dualba és olyan lórúgást kapott annak ellenére, hogy HDD-s, hogy csak lestem. Még a legkisebb gépen is meg a WoW (hajós). Az amúgy az egyik teszt progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kamunak hisznek és a valóságban kételkednek!
Ha nem jó az ár, vagy bármi más, akkor többnyire annyit sem tudnak írni, hogy köszi. Arról nem is beszélve, hogy lassan extrának számít ha a t. eladó / vevő értelmes, érthető mondatokat tud szülni.
Üzleti sorozat, nincs komolyabb VGA-val, de ezzel is meglepően jól mennek a dolgok. A TV rá van kötve rendszeresen és nagyon jól szuperál.