- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Kolondrum #11 üzenetére
Nem gyanúsítás, ahogy írtam tipp. Nehéz elképzelnem, hogy évek távlatából fel tud idézni valaki neveket, amikor nem követte figyelemmel az eseményeket - én pl. biztos nem tudnék. Akinek kivételesen jó névmemóriája és úgy egyáltalán memóriája van, az persze megjegyezhet elkapott hírekből is neveket, szóval bármi megeshet, én elhiszem, hogy így volt.
Mindenesetre olyan szinten legalább követed, hogy tudod mikor kezdődik, én pl ennyire sem teszem
-
Szten Márs
nagyúr
Én nem hiszem. Akit nem érdekel, az nem figyeli a neveket, nem követi az eseményeket, nem emlékszik fene tudja hány év távlatából arra, hogy kik voltak benne. Én arra tippelek, hogy igenis érdekli, és figyelemmel követi, akkor is, ha közben megvan róla a véleménye. Erre utal ez a bejegyzés is, mivel nekem pl. fogalmam sincs, hogy mikor kezdődik, sőt, ha a metróból nem látom kiplakátolva, akkor arról sem, hogy valamikor kezdődni fog.
-
Szten Márs
nagyúr
Honnan a pitéből ismered szemlátomást igen jól az előző VV szereplőit, ha ennyire utálod az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest