- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Álló házban no problem, igaz?
(#21) coolpet: ez egy remek vízhűtéses rendszer alapja...
az a léghűtés a fasorban sincs ehhez képest...
jó blokk, rajta egy jó pumpa, beköthetsz még 3db VGA-t és egy b*zi nagy radiátort
-
imibogyo
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Én is ezen röhögtem. Úgy látszik nem olvassák el a LAING manual-okat a gyártók. Valami motoszkált az én fejemben is, erre hazajöttem és megpillantottam a DDC elhelyezhetőségi ábrát.
(#20) gyiku:
Kinti árak szerint (gyári oldal, szállítási költség nélkül) az Drive olyan 135-145$ kerekitva, mig a pumpa külön, plusz az Apogee HD olyan 175$ körül mozog, tehát ez az olcsóbb.When considering the cost of purchasing an MCP35X pump ($99.95)+ an Apogee™ HD ($74.95), the total cost at MSRP is $175; compare this to the $140 MSRP of the Apogee™ Drive II (average of three models), this is a $35 or 20% saving.
A H100 pedig olyan 120$ körül mozog (gyári oldal, szállítási költség nélkül), tehát ha így nézzük ez az olcsóbb, de én biztos nem vennék egybe Corsairt a Drive ellenében. Már csak a későbbi bővíthetőség miatt sem. Amit a Corsair pumpája, azért nagy mértékben gátol (több VGA, vagy több radi stb. esetén).
(#29) Kopi31415:
A szivattyú itt a höcserélö elött, vagy után van?
Közötte.
Amúgy a logikus az lenne ha előtte. Mármint: pumpa --> blokk --> kimenet ---> sok-sok minden --> bemenet.De a képek alapján a processzor felől kapja a vizet, tehát pont forditva van. Ugyebár a DDC jellegű pumpák, "felülről" kapják a vizet, ha ott van egy lyuk, és a jó esetben "csiga" kiképzés útján oldalt, gyári oldali kép szerint jobb felső sarokban nyomja ki. De ha tévedek majd szólnak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged