Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére

Én is ezen röhögtem. Úgy látszik nem olvassák el a LAING manual-okat a gyártók. Valami motoszkált az én fejemben is, erre hazajöttem és megpillantottam a DDC elhelyezhetőségi ábrát. :D ;]

(#20) gyiku:
    Kinti árak szerint (gyári oldal, szállítási költség nélkül) az Drive olyan 135-145$ kerekitva, mig a pumpa külön, plusz az Apogee HD olyan 175$ körül mozog, tehát ez az olcsóbb.

When considering the cost of purchasing an MCP35X pump ($99.95)+ an Apogee™ HD ($74.95), the total cost at MSRP is $175; compare this to the $140 MSRP of the Apogee™ Drive II (average of three models), this is a $35 or 20% saving.

A H100 pedig olyan 120$ körül mozog (gyári oldal, szállítási költség nélkül), tehát ha így nézzük ez az olcsóbb, de én biztos nem vennék egybe Corsairt a Drive ellenében. Már csak a későbbi bővíthetőség miatt sem. Amit a Corsair pumpája, azért nagy mértékben gátol (több VGA, vagy több radi stb. esetén). ;)

(#29) Kopi31415:
    A szivattyú itt a höcserélö elött, vagy után van?
    Közötte. ;] :P
    Amúgy a logikus az lenne ha előtte. Mármint: pumpa --> blokk --> kimenet ---> sok-sok minden --> bemenet. :K De a képek alapján a processzor felől kapja a vizet, tehát pont forditva van. Ugyebár a DDC jellegű pumpák, "felülről" kapják a vizet, ha ott van egy lyuk, és a jó esetben "csiga" kiképzés útján oldalt, gyári oldali kép szerint jobb felső sarokban nyomja ki. De ha tévedek majd szólnak a többiek. :K

Pumpa kiképzése.
    Blokk.

Új hozzászólás Aktív témák