Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lézervágás, gravírozás
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Pánik a memóriapiacon
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Ha PVP akkor a Tombon van mindenki, ha PVE akkor a Red eclipse ha jól tudom.
Mostanában hoztak létre egy viszonylag nagy guild-et, ahova sok kisebb magyar klán gyűlt össze a jobb PVP miatt. Ezzel végre felszámolva a magyarok szétaprózódását
Ezért is játszom majd újra 1 hónapot, aztán november körül jön elvileg a freemium rész is. -
Raysen623
veterán
Kb jó 1 hónapja nem nyúltam a játékhoz, de jövőhéten ismét fogok. Szerintem nem volt azóta változás és ugyanolyan sokan vannak. Ugye a sok kis szerót felszámolták és azokból megnövelt létszémú óriás szervereket alkottak még tavasz végén. Nem volt gond sehol a sorbaállással, mivel max 2 perc és mindenhova behívott (WZ, Flashpoint)....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért is játszom majd újra 1 hónapot, aztán november körül jön elvileg a freemium rész is.