Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nem

ki lehet fogni, csak sok aprót kell nézegetni. ez már amúgy a 7. boxom, ebből 5-öt ilyen jó áron vettem, túladtam rajtuk és kerestem is vele kis pénzt
de igen ritka mondjuk, meg érteni kell nagyon a boxokhoz, hogy tudja az ember mit érdemes venni, melyik fogja még bírni jó darabig
tommy-gear: ha nincs pénzed rá ne játssz. ennyire egyszerű

-
Djuree
félisten
válasz
tommy-gear
üzenetére
...és akkor inkább ellopod a játékot? látod ezért nem jön ki pc-re...neked én sem szivesen írnék játékot

én sem veszek meg mindent, van pár játékom, azokat cserélgetem és így mindig megvannak a legújabb játékok
KG.: te még hiszel az IGN-nek? én a kamu botrányaik óta már rég nem nézegetem...
-
Djuree
félisten
ne is jöjjön pc-re. az ilyet jobb konzolon játszani, meg pc-n úgyis mindenki lewarezolja...
amúgyis egy xbox annyiba kerül mint egy közepes vga...én 20k-ért vettem a boxom, ennyit megér sztem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

itt vettem hardverapróról...szokott néha lenni olcsón, csak sokat kell nézegetni