Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
25-30 között egy boxot lehet venni már és ps3at is vehetsz 40-45 között akár garosat is.
mindenki mondja hogy HDtv kell a konzolokhoz nekem egy mezei sony SD tvm van és elég jó a képminőség vele. Egy középkategóriás vidi kari árából vehetsz egy konzolt akkor nem értem miért drága a konzol??? SOkan mondják drága a konzolra a játék lehet drága de használtan is jobb áron megy el mint a PCs verzió ha eladod.
Ha van HDTV-d akkor pl a ps3 jó lehet lejátszónak is mellé mert egy árban egy blue ray lejátszóval szóval nem értem miért drága egy olyan eszköz ami sok mindenre jó és bármelyik tulajdonsága megérheti az árát. -
GAbre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj,h pcre sokat kell optimalizálni,ellenőrizni,h ezzel,és ezzel a konfiggal,h fut.
Ne legyen hiba se benne.
Miközben konzolra úgymond csak 1 új bört húznak,és már meg is van xboxra, ps3ra stb...
És mivel sokan vagyunk pc-sek,és sokan VANNAK olyanok akik pcre nem vesznek játékot,ezért sokkal szembetűnöbb a warez.
Konzolra többen vesznek játékot,mint warezolnak.
Pl azért is mert a sok kis lurkónak anyuci veszi konzolt,aztán meg kisírják a játékokat is hozzá.
És se a szülők,se a gyerekek nem értenek a warezhoz,h használják.(Gondolom én)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest