Hirdetés
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BIOS topic
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
25-30 között egy boxot lehet venni már és ps3at is vehetsz 40-45 között akár garosat is.
mindenki mondja hogy HDtv kell a konzolokhoz nekem egy mezei sony SD tvm van és elég jó a képminőség vele. Egy középkategóriás vidi kari árából vehetsz egy konzolt akkor nem értem miért drága a konzol??? SOkan mondják drága a konzolra a játék lehet drága de használtan is jobb áron megy el mint a PCs verzió ha eladod.
Ha van HDTV-d akkor pl a ps3 jó lehet lejátszónak is mellé mert egy árban egy blue ray lejátszóval szóval nem értem miért drága egy olyan eszköz ami sok mindenre jó és bármelyik tulajdonsága megérheti az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autóhifi
- Béta iOS-t használók topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest