Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marpad87
csendes tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Már miért ne lehetne vele teljes értékű munkát végezni? Ott van hozzá a Touch cover, vagy a Type cover (sőt már az akkus Type Cover is). Nem tudom láttad-e a tegnapi eventet (vissza lehet nézni). A Surface 1-et sokan szidták, mert ölben kényelmetlen volt, most erre is ráfeküdtek. Szerintem nagy sikere lesz. Ami még mindig probléma, hogy csak 21 országban rajtol el a kicsike és arról nincs információ, hogy a többi piacon mikor lesz elérhető. Surface 1 nálunk még mindig nem kapható... Oké, hogy EU és rendeljem meg valamelyik EU-s tagállamból, de mi van a magyar kiosztású billentyűzettel? A tesztekre egyébként nagyon kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest