- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Amiket én láttam, azok mind nagyon korlátozottak voltak (max pár reportot tudtál lekérdezni) és jellemzően csak a SAP Business One-al működtek. A nagyvállalati R3 már más tészta, ha van is, akkor annak az árából egy tucat Surface Pro-t veszel. De nálunk hagyományos tablettel max a leveleidig jutsz el, a belső hálózathoz esélyed sincs hozzáférni.
De az iparban rengeteg helyen használnak érintőfelülettel x86-os programokat, kb az összes terminál Win Xp, vagy Win 7 Embeddedet használ. Csak egy GUI-t kell a programhoz gyártani. Nálunk pl a szervizes kollégák új diagnosztikai, adminisztrációs programja már maximálisan úgy készül, hogy ujjal kényelmesen kezelhető legyen. -
Gusztáv
addikt
Én pl azt tudom demózni, hogy ha nyaralás közben jön egy telefon, akkor újraindítom a tabletet, bebootol a céges Win 7 és onnantól tudok SAP-ban jogosultságot adni, vagy valamelyik szerverre bejelentkezni. Na ezt nem tudja az összes többi tablet. A Surface meg persze, hogy bukta, a világ nagy részén nem lehet megvenni. Ennél már csak az AMD-s tabletek nehezebben beszerezhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest