Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Amiket én láttam, azok mind nagyon korlátozottak voltak (max pár reportot tudtál lekérdezni) és jellemzően csak a SAP Business One-al működtek. A nagyvállalati R3 már más tészta, ha van is, akkor annak az árából egy tucat Surface Pro-t veszel. De nálunk hagyományos tablettel max a leveleidig jutsz el, a belső hálózathoz esélyed sincs hozzáférni.
De az iparban rengeteg helyen használnak érintőfelülettel x86-os programokat, kb az összes terminál Win Xp, vagy Win 7 Embeddedet használ. Csak egy GUI-t kell a programhoz gyártani. Nálunk pl a szervizes kollégák új diagnosztikai, adminisztrációs programja már maximálisan úgy készül, hogy ujjal kényelmesen kezelhető legyen. -
Gusztáv
addikt
Én pl azt tudom demózni, hogy ha nyaralás közben jön egy telefon, akkor újraindítom a tabletet, bebootol a céges Win 7 és onnantól tudok SAP-ban jogosultságot adni, vagy valamelyik szerverre bejelentkezni. Na ezt nem tudja az összes többi tablet. A Surface meg persze, hogy bukta, a világ nagy részén nem lehet megvenni. Ennél már csak az AMD-s tabletek nehezebben beszerezhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest