Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D.Va

senior tag

válasz oriic #14 üzenetére

Az azért kemény hogy egy ilyen hsz-t töröltek bakker :DDD :DDD Akkor tényleg nem nagyon reménykedem... :DDD
    Meg hát itt a megjelenés és egyetlen gameplay sem volt... Lehet nem is lesz benne verseny csak egy garázs oszt tshőő? ;] :P

• D.Va

senior tag

válasz Raysen623 #10 üzenetére

Kívánom hogy ne legyen igazam és kapjunk egy remek autós játékot! Ha jó lesz még pénzt is adok érte!

Nem mósönblár-ra vágyok, de az autó úgy néz ki mint egy ratyi műanyag makett autó... Nem csak a részletességre gondolok, hanem a modellen látható fények, tükröződések, az egész olyan mű... olyan gagyi műanyaghatású, nehéz elmagyarázni.. 2018-ban a DX12 korszakában mikor olyan álleejtős effekteket tudnak már a videókártyák meg a direct X hogy besza-behu, akkor picit erőltessék már meg magukat a játékfejlesztők és ne egy 10 évvel ezelőtti grafikával hozzanak már ki játékot... Főleg ha teljes AAA áron fog kijönni a játék... (Ha 10 euro lesz akkor nem szóltam... :P )
    (Elvégre nem azért költ sok pénzt egy új videókártyára az ember hogy 10 évvel elmaradt grafikát bámuljon egy friss játéknál)
    De a videóban nem csak az említett dolgok problémásak, a textúrák a legelső Most Wanted szintjén vannak a videóban... Na az elég gáz.

[ Szerkesztve ]

• D.Va

senior tag

Nem akarom leszólni, de gondolom nem véletlen nincs róla rendes gameplay... A grafika is kb 6-8 évvel ezelőtti színvonal... az elemek (kerék, spoiler, stb) böngészése meg egyenesen idegesítő... hogy nincs mini thumbinal a listában ahol látni lehetne kis képen a cuccokat... ez hogy egyenként végig kell nézni az animációt hogy rákerül az autóra, és utána ha nem tettszik, mind az 50-et így végignézni... ez Q idegesítő ebben a formában... Ez kb egy LA Rush féle játék lesz inkább mintsem NFSU2 szerintem... Sőt az eddigiekből az jött le hogy ez inkább egy tuning alkatrész gyártók 3D katalógusa mintsem játék.
    De ne legyen igazam... Szerintem dögunalom lesz. NFS 2015 grafikában meg fényévekkel jobb. Sőt a Toca GRID első része jobban néz ki kb a garázs és az autómodellek alapján... Az pedig nem ma volt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák