- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
A Polaris-ok jobban tartják magukat, nem nagyon kell az új DX12-es WoW-nál messzebb menni, és amennyire én tudom bányászatra is jobbak, de egyébként vlaóban nem érnek azok a kártyák sem 100k-t. Konkrétan volt 580-am és 1440p-n nem voltam már maradéktalanul elégedett vele...
Ebben a topicban viszont az nVidia termékskálájáról ill. annak lehetséges megújulásáról beszéltünk, ezért emíltettem elsőként/példaként a 1060-at.
-
Tyrel
őstag
Szerintem maga a Vega alapját adó GCN architektúra fog még nagyot domborítani, csak nem most, és nem ezekben a Vegákban, és nem ennyi pénzért.
Kell alá egy jobb gyártástech meg olcsóbb memória köré, és nagyon jó lesz az... persze kérdés hogy ebből az elméletből lesz-e valaha gyakorlat, pl. a Vega20 személyében... ha fogadnom kéne én egyelőre a 'nem'-re tennék...A piac hibája, azaz a bányászláz már közel fél éve lecsengett, és az árak még mindig a plafonon vannak, pedig van elég készlet mindenből. Mesterségesen tartják magasan őket, az átlag parasztot - pl. engem - pedig pont nem érdekel hogy ki és miért teszi ezt. A most kapható kártyák közül alig tudnék 1-2 olyat mondani ami abba az árkategóriába való amelyikben jelenleg van.
Csak azért sikerült pont a 1060-ba belekötni, mert az tanyázik abban az árban ami sokaknak a maximum elérhető kategóriát jelenti. A 1050 is drága, de mindenki tudja hogy az csak egy puruttya 1050 és nem érdemes tőle sokat várni, 1080p-ben talán kiszolgál ideig-óráig... a 1060 által lefedett kategória viszont már egész más, és az a kártya nem való már oda...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hagyományos feladatokban alig lesz gyorsabb a Voltánál a Turing architektúra, de nem is ez volt a fejlesztés célja.
- Battlefield 2042
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest