Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
A jó ég emlékszik már, több ilyen játék is volt... pl. Armored Warfare bizonyos pályákon belassult, a Total War: Warhammer II meg pl. általánosan elég lassan fut már 1440p-ben magasabb grafikával... Abszolút nem nehéz megfogni ezeket a most piacon felső-középkategóriásként árult, de egyébként 2-3 éves architektúrákat.
Persze hozzátartozik hogy nekem nem 40-50 fps a cél, inkább a duplája. 80-100fps már kellően "folyékony". (nyilván 144Hz monitor mellett)
A G-Sync / FreeSync-et hagyjuk inkább, mindegyiknek voltak betegségei már korábban is, a Spring Creator's Update óta meg egy katasztrófa az egész.
@ Mr.Spock
Ott írtam korábban hogy RX 580 volt már itt-ott kevés 1440p-re. A Vega bírta már amit nekem kellett, csak messze túl hangos volt a ref. kártya még az energiatakarékos profillal is... a customok árát meg inkább hagyjuk...
Ez a FreeSync 51fps-től működik ez nem tudom honnan jön, 48-XXX FreeSync tartományú monitorral valóban kb. 50fps-től kezdve érzi jól magát, az LFC pedig egy zsák sz*rt nem ér, pontosabban többet árt mint használ. Viszont vannak olyan FreeSync monitorok amiknek az alsó határa 35-40Hz, nem 48, ott ez az 51fps-es állítás nem áll meg. -
Mr. Spock
csendes tag
NV-nél Gsync-es monitorral nem létezik jelenleg olyan játék.
az új generációval meg még vagy 3 évig nem is fog...
Ő biztosan a másik oldalra gondolt, ott ez már problémás lehet a Vegák full HD-ban kompromisszum mentesek, de felette már nyögve-nyelős a dolog... (freesync csak 51 fps-től működik, minden más állítás nem helyénvaló)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hagyományos feladatokban alig lesz gyorsabb a Voltánál a Turing architektúra, de nem is ez volt a fejlesztés célja.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest