- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
Dananto #14049 üzenetére
Nem tudom. Mivel lehet kiiratni?
Más: Meglett az elsö saját kamionom. Kicsit tuningoltam is rajta raktam rá pár extra lámpát, az alsó sor szépen világit is, de a középsök egyáltalán nem világitanak. Az oldalsó sárga lámpát az O betüvel be tudom kapcsolni de a közepsö sima lampakat sehogy. Hogy lehet bekapcsolni öket?
-
Dananto
tag
Kérdezném a kollégákat, hogy ártól független, melyik videókártyát ajánljátok az ets2- höz?
Úgy érzem, a gépemben ez a gyenge pont, bár szépen fut full maxon a játék, mégis hajlanék egy kari cserére. -
Vakegérke
félisten
válasz
kisselandras #14045 üzenetére
Itt van a segítség, remélhetőleg működik is.
-
kisselandras
senior tag
Üdvözlöm az úrakat !
olyan bajom lenne a játékkal kapcsolatban hogy steam api dll fájlt ír ki hibának
Újra raktam a gépet 2 szer is hátha segit neki de nem
A játék eredeti30 szinen vagyok ha jól emlékszem legutobb
Válaszokat előre is köszönöm -
Xmodule
őstag
Ha fel veszek egy melot majd kilepek a jatekbol akkor mentödik az állás vagy pedig le fog telni a határidö?
-
törölt tag
na,ahogy látom nemlesz az feltéve, mer pár órája kint van. kb. 2 és fél órája.azalatt meg bőven kilehet probalni sztem. nade mindegy. az akarat megvolt, feltöltve felvolt,. ha nem felel-t meg,akkor ez van.akkor ha csinalok is majd netán még vmit,akkor nemfogom majd feltenni azt jóvan.
-
törölt tag
Ám ha ets2.lt-re felteszek valamit,akkor ők szólnak,hogy feltették e vagy nem? vagy nekem kell leskelődni,és vagy a kisujjamból kiszívni,hogy ha nincs fent,mérnem tették fel?
-
Xmodule
őstag
Ha steam es verziom van akkor internet nelkul nem is tudok jatszani?
-
törölt tag
válasz
Faterkam #14030 üzenetére
az nem időjárás, hanem a víz szintjének a motor által használt paraméterezése.
brutál nélkül is előjön, még a "maximal water level count" piros sorok is.
ha nem hiszed próbáld ki.
A Brutál nem csesztet víz szinteket sehol és soha nem is paraméterezett ilyesmiket, de kétlem hogy bárki tudná ezt befolyásolni. -
- = Zk = -
félisten
MSI AB ha megy, nincs egerem a gémben
megoldást tud vki?! -
tutuhawer
őstag
válasz
Dananto #14019 üzenetére
MsHeavyAlex térképén van / lesz magyar bővítés, elég fasza ilyen szempontból is.
http://alexhaulingcrosseurope.blogspot.hu/2015/05/veszprem-h.html?spref=tw
Nekem jobban tetszett, mint a TSM, mert ez kisebb területen csinál bővebb változásokat, míg a TSM lefed egy hatalmas területet, de én arra annyira nem vágytam. Ez viszont sűrűbbé teszi a kontinentális Európát, ami tetszik. A Veszprémieknek is biztosan. -
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Faterkam #14005 üzenetére
Kitartottam, főnök, kitartottam! Win7 x64 jó pénzért.
(#14007) azorzo: Köszi, már jön is lefelé.
Közben a TSM map is újabb lett: TSM Map 6.0.1 -
Faterkam
addikt
válasz
#70339072 #14006 üzenetére
Nem a nagyobb, jobb, újabb dolgokkal van gondom, hanem a csempékkel! Még jó hogy a nőket nem falazzák, vakolják, burkolják. Legalábbis erre felé. Aztán jön Kőmíves Kelemen és rám cáfol
(#14008) Xmodule Csak Brutal 1.18x
Apropó, Stewen, azt mondtad kiveszed ezt a rémisztő fáradtságjelzőt, aztán tegnap rám hozta a frászt megint. De megoldottam már zsigerből
-
-
-
Xmodule
őstag
válasz
Paladin1492 #14007 üzenetére
En a regnap ezt raktam fel ProMods Scandinavia Edition v. 1.5. Ez volt az első mod amit beraktam. A kettő megy egymással? Masik kerdesem hogy ez a skandinavia modpack akkor is menne ha pl nekem nem lenne meg a dlc?
Ki milyen modokat használ?
-
Kiadták 1.18.1-re, a Russian Open Spaces Map v2.2.
Adaptation for patch
1.18.1 + DLC Going East!
DLC “Scandinavia”Map of Russia (53 New City)
-
törölt tag
válasz
Faterkam #14005 üzenetére
Én is így voltam ezekkel a verzió számokkal,,, előszőr a 70B-re esküdtem, aztán jött egy 75B majd egy 85B és végül csak kipróbáltam, a 85C-t ami mellett véglegesen voksoltam és eddig nem bántam meg.
Nos ha jön az a 10-es az is felpattanhat a 4 magra, nem remegünk tőle.
az eddigi tapasztalataim alapján hamar meglehet szokni az újabbat, nagyobbat, jobbat.
ami külömbséget találtam eddig a windows és a nő között, hogy a windows 4 évenként magától megújul, a nő sajnos nem, az cserére szorul.
-
Faterkam
addikt
válasz
dokee78 #14004 üzenetére
Innen a topikból Vakegérke és én is nagggyon nehezen váltunk meg az XP.-től. Valahogy sokkal egyszerűbb, kezelhetőbb volt, mint a 7.-es. Én úgy oldottam meg, hogy az XP mellé tettem egy próba 7.-est, és egy hétig kényszerítettem magam a használatához. És így visszagondolva most meg már attól rettegek, hogy 10.-esre kell majd váltani, annyira megszoktam a 7.-es X64.-est. Mert legelőször csak a 32bites változatát mertem megnézni! (remélem egérke i kitartott, és titokban nem kúszott vissza a frontvonalról
)
-
dokee78
félisten
válasz
huskydog17 #13993 üzenetére
Nem is mondtam,hogy luxuscikk lenne,de azt a 20-30 akárhány ezrest családban lévő gyerekekre költöm inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest