Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Fájl rendszer.. Nem is tudom mióta nyomom a pendrive-ot telefonon. Az exFat még a régi telefonokon volt "divat", de azt hiszem a Note 2-től már lehetett kis okosítással ntfs-t is lenyomni a telefon torkán. Ha jól emlékszem, a tv nem szerette az exFat-ot. Most nekem a N5 már vitte a sima ntfs-t, jelenleg N9 van, annak sincs semmi baja akármilyen formátumot dugok rá. Csak ugye a 4+ gigákkal vannak a bajok, hogy azt meg nem minden kezel.
Azért is kérdeztem meg, hogy hátha ezeknek nincs már akkora étványuk, hogy külső táp kéne neki. Az egy telefonon bután néz ki. És ugye hiába usb3 sok pendrive, de az írási sebességük elég silány. Enyém is 140Mb körül olvas, de az írás alig lépi át a 30Mb-ot. A héten másoltam át 100-110Gb-t, a hajam hullott el tőle..
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó legfrissebb, USB Type-C csatlakozással ellátott külső meghajtói különböző dizájnnal közelednek.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest