- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
No, nem is csúnya masinák ezek így elsőre Kár, hogy az én Asusomat másolták le azzal, hogy ki lehet nyitni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
csibe1
addikt
Kezd egy kicsit nagyon unalmas lenni, mondhatni almás annak a bizonyos gyártó nagyszerűségének,elsőségének bizonygatása.Lassan eljutunk oda, hogy még a bolygó is egy bizonyos gyümölcs alakú volt,dizájnos kis darabka hiánnyal,de gonosz földönkívüliek intergalaktikus összeesküvése révén lett olyan, mint amilyennek most ismerjük.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Jaffafa
aktív tag
válasz #95561216 #20 üzenetére
Mindig is szánalmasnak tartottam a Lugosi (és itt most nem a személye, hanem a viselkedése a lényeg!) féle emberek viselkedését. Miért is?
Mert abszolut nincs igazuk. Ha annyira jó lenne az általuk fanatizált Apple, akkor eleve nem kellene MINDENHOL azt bizonygatni.A "jó" az egy szubjektív dolog. Ami nekem jó, az lehet, hogy neked nem. Ennyi. A többi az csak felesleges flém.
[ Szerkesztve ]
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
orbano
félisten
ik hsz-ben leírtam, de gyk. leírom mégegyszer, segítek:
-Mac,View: mindkettő a márkanév/brand. Ez pár tíz éve bevett szokás a termékelnevezésekben.
-Book: mit ád Isten, mindkettő noteBook. mindenki tudja, hogy az apple mérnökei fejlesztették ki a book szót, egyéni szabadalom.
-Pro: kb 32784623874264 termék létezik a világon ilyen utótaggal. Persze tudjuk, hogy mind az appletől lopta. Ezért is adtam el gyorsan a radeon 9700pro-mat, mert tolvajnak éreztem magamA vér nem válik VAZZE!™
-
domi007
őstag
Proci ugyanaz?
El vagy tevelyedve baratom (SU7300 1,4 GHz vs Core2Duo 2,26 GHz), ezen a gepen van pl. HDMI, de a macin nincs stb.
Hasonlok, de a belso az soha nem lesz ugyanolyan.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
MODERÁTOR
Látom a kis antiépl klubnak nem sikerült feldolgozni azt a kérdést, hogy a Viewbook Pro - Macbook Pro egy kicsit jobban hasonlít, mint amit a véletlen indokolna.
De segítek:
Mac, View: mindkettő a márkanév eleje (Macintosh, Viewsonic)
Book: ugyanaz
Pro: ugyanazAkkor most talán kijelenthető, hogy a típus elnevezésének hasonlósága több mint véletlen egybeesés?
Persze, az apple-t szidni menő. Aki ezen túl tud lépni, plíz csak az szóljon már hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Debrecen az jó sokat járok arra, ahhoz képest hogy nem ott lakom!
Kösz az infót!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Ez a Viliv valami tetszik!
2 Ghz-es atommal már jól is hangzik, habár egy cerkás kivitelnek jobban örülnék!
Lehet róla tudni valamit, hogy ki az itthoni márkaképviselet?
Szívesen kipróbálnám élőben is![ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
yakuza.tora
addikt
Nekem tetszik ez a "nem merem kimondani, mert esetleg beperelnek" nevű cucc!
Alléz Olympique de Marseille!
-
törölt tag
nekem meg hp probook-om van. fákk, akkor most sztív "ingerlékeny" dzsobsz a 2. körben bevonatja a hp engedélyét is, és többet nem gyárthat notebookot sem, mert az is kinyithatós számítógép? nem lesz több probook? brühühü...
de legalább minden alma mellé jár egy cihiáter...
ráadásnak nekem meg nincs is ki a három agysejtem, mert a viewbookról nem asszociáltam a macbook-ra. nem vagyok méltó, rá nem vagyok méltó rá....[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Ez már paranoia... orvos látott már?
Most, hogy mondod, a Panasonicnak már korábban volt 13.3"-es, ToughBook nevű szériája, az is valami notebook volt, sőt, még Pro-t is emlegettek valahol. Remélem szétperlik az almátTigerclaw: már megint kezded? Pedig pár napja már elmagyaráztam neked, hogy mi a CULV laptop és az Atomos netbook között a különbség, de úgy látszik, nem sikerült felfognod...
S hogy mitől pro? Viszonylag kicsi, könnyű, hosszú üzemidejű, műanyag helyett alumíniumból van és a DVD-írója is kivehető, ami jellemzően csak az üzleti laptopokban fordul elő; viszont más üzleti thin&light / ultrahordozható laptopokkal szemben ULV helyett CULV platform van benne. Hűha. Igazad van, ez tényleg semmi hasonlóságot nem mutat a "pro", üzleti laptopokkal, amik másfél-kétszer ennyibe kerülnek.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
lorenzen
aktív tag
Ha van egy kis szerencséjük még kapnak is egy frankó kis pert Sztív bácsitól, mostanában úgyis olyan ingerlékeny.
Nem értem, ezt a hozzáállást.
Van egy régi P3, noname laptopom (13.3"). Ezek szerin Sztív bácsi is lopta az ötletet?Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
veterán
Kicsit unalmas már, hogy minden almás azt hiszi, hogy az Apple-től lop mindenki... Különben is, mi nem hasonlít manapság egy másik gyártó másik termékére? Védesse le a kockát, kört, alumíniumot, a teljes ABC-t az Apple és nem lesz több baja.
Hogy mindig ezzel a képtologatóval demóznak... nincs más értelmesebb alkalmazás az érintősökre, amit érdemes is lenne reklámozni? Egyébiránt igényesen néz ki az a Pro alus cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért a Macbook Pro-nál okkal van ott a "pro", ennél meg csak les az ember, hogy mitől pro ez a tucat netbook. (mert notebooknak nem nevezném) Gondolom az ára viszont pro lesz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
orbano
félisten
szerinted a ViewSonic milyen nevet kellene adjon egy NoteBook-nak? Azért lássuk be, ehhez még nem kell az Apple. És még ha hasonlít is? Nem egy légbőlkapott név a brandhez. Pro verzió meg bármiből lehet, azt hiszem ezt sem (és a book kifejezést sem) az Apple találta fel. Ahogy az almát sem
szóval másáls ide vagy oda, én ezt nem látom akkora pofátlanságnak.A vér nem válik VAZZE!™
-
Surfym@n
senior tag
2 GHz-es Atom... ezt miért nem láttam eddig ION mellett?
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
MODERÁTOR
Hm, valakinek a hátára kapaszkodni mindig egyszerűbb mint valami sajátot kitalálni.
Bosszantó ez a banális név- és designlopás. Ennyire hülyének nézik az embert?
Macbook Pro - Viewbook Pro
alumínium - alumínium
13.3" - 13.3"Képernyőfelbontás, méret, aksi, webkamera, proci stb ugyanaz. Ez nem tilos. De a neve, könyörgöm... Viewbook Pro... nem igaz hogy nem tudtak volna olyan kitalálni, aminél a 3-nál több agysejttel rendelkező vásárló nem azonnal a Macbook Pro-ra gondol.
Ha van egy kis szerencséjük még kapnak is egy frankó kis pert Sztív bácsitól, mostanában úgyis olyan ingerlékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E5470 touch
- Acer Aspire E13 (ES1-311-C4WQ)
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/